KEINUSADETI AQUA S GARDENA

Pinta-alat 90–220 m²
Tuotenumero: 159334
Gardenan Aqua S -keinusadettimen ansiosta voit nauttia kesän kaikista hetkistä. Sadetin varmistaa, että nurmikkosi ja kasvisi kastellaan säännöllisesti ja tarkasti ilman lätäköitymistä.
Näytä enemmän
kpl
Varastosaldo Valitse myymälä
Valitse myymälä nähdäksesi varaston tilan
Osta verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
Hae postinumeroa

KEINUSADETI AQUA S GARDENA

Gardenan Aqua S -keinusadettimen ansiosta voit nauttia kesän kaikista hetkistä. Sadetin varmistaa nurmikkosi ja kasviesi tasaisen ja tarkan kastelun ilman lätäköitymistä.

Voidaan käyttää jopa 220 neliömetrin kasteluun.

Nopeasti asennettava Aqua S on tarkoitettu 90–220 neliömetrin pinta-aloille. Aseta se nurmikolle ja aseta säätimellä kantamaksi 7–17 metriä. Aqua S:n enimmäisleveys on 13 m. Kun letku on kytketty, voit avata vesihanan ja kasvisi saavat vettä tasaisesti. Siitä ei ole hyötyä vain kasveille, vaan se antaa myös sinulle itsellesi enemmän aikaa käytettäväksi johonkin muuhun.

Kestävä materiaali

Kestävä materiaali ja metalliosat varmistavat, että sadetin pysyy tukevasti paikallaan. Lisäksi Aqua S kestää sekä pakkasta että UV-säteilyä, joten sitä ei tarvitse kerätä pois nurmikolta käytön jälkeen.

Aqua S:n puhdistaminen

Aqua S:n puhdistaminen on yhtä helppoa kuin sen asentaminenkin. Vesiliitännässä on sisäänrakennettu metallisuodatin, joka on helppo irrottaa liitintä kääntämällä. Puhdista se huuhtelemalla juoksevassa vedessä. Mahdolliset kalkkikertymät voi poistaa suuttimesta mukana toimitetulla neulalla. Se löytyy sadettimen vastakkaisella puolella olevasta kierretulpasta. Puhdista suuttimet varovasti neulalla. Viiden vuoden takuu.
Näytä enemmän
Tavaramerkki Gardena