KEINUSADETIN AQUAZOOM M GARDENA

Joustava ja tasainen kastelu
Tuotenumero: 159336
Paino: 0.8
Gardenan AquaZoom M -keinusadetin varmistaa, että 9–250 neliömetrin kokoiset nurmikot saavat aina tasaisen ja oikean määrän vettä ilman lätäköitymistä.
Valitse myymälä tarkistaaksesi varastotilanne
Lähetetään
2-5 arkipäivät sisällä
Klikkaa & nouda
Alkaen
42 99 /kpl
kpl
KEINUSADETIN AQUAZOOM M GARDENA
Gardenan AquaZoom M -keinusadetin varmistaa, että 9–250 neliömetrin kokoiset nurmikot saavat aina tasaisen ja oikean määrän vettä ilman lätäköitymistä.lätäköitymistä. Vaihtoehtoja on monia – säätimellä voi esimerkiksi säätää kantamaa (3–18 m), leveyttä (3–14 m) ja veden virtausta, jotta kasteluvesi päätyy juuri haluttuun paikkaan. Voit halutessasi myös kastella vain yhteen suuntaan. Tämä hyödyllinen apuväline varmistaa, että nurmikkosi kasvaa ja voi hyvin.

AquaZoom M tarjoaa monia etuja

Kahden leveän tukijalan ansiosta sadetin pysyy tukevasti paikallaan. Laadukkaiden osien, esimerkiksi metalliosien, ansiosta AquaZoom M kestää sekä käyttöä että UV-säteilyä ja jäätymistä. Pehmeästä muovista valmistetut suuttimet on helppo puhdistaa esimerkiksi kalkkikertymistä sormella pyyhkimällä. Lisäksi lian pääsyn AquaZoom M:n sisään estää sisäänrakennettu ruostumaton metallisuodatin. Kun vesiliitäntä kierretään auki, suodatin on helppo ottaa pois ja huuhdella juoksevalla vedellä. 5 vuoden takuu.
Nopeat tiedot
Tavaramerkki Gardena