KEINUSADETIN AQUAZOOM S GARDENA

Pinta-alat 9–150 m²
Tuotenumero: 159335
Paino: 0.74
Gardenan AquaZoom S tarjoaa kaiken, mitä nurmikon tasaiseen ja luotettavaan kasteluun tarvitaan.
Valitse myymälä nähdäksesi varaston tilan
Lähetetään
2-5 arkipäivän sisällä
Klikkaa & nouda
Alkaen
32 99 /kpl
kpl
KEINUSADETIN AQUAZOOM S GARDENA
Gardenan AquaZoom S tarjoaa kaiken, mitä nurmikon tasaiseen ja luotettavaan kasteluun tarvitaan.

Se sopii enintään 150 neliömetrin pinta-alan kasteluun.

Se sopii 9 - 150 neliömetrin kokoisille alueille ja takaa tasaisen ja tarkan kastelun ilman lätäköitymistä. Voit nauttia kesän kaikista hetkistä. Sadettimen säätimessä on monia säätövaihtoehtoja, joista voit valita haluamasi. Kantamaksi voi säätää 3–15 m ja leveydeksi 3–10 m. Voit myös halutessasi valita kastelun vain yhteen suuntaan. Myös veden virtausta voi säätää.

AquaZoom S tarjoaa monia etuja

Kahden tukijalan ansiosta sadetin pysyy aina tukevasti paikallaan maassa, ja yksilöllinen muotoilu antaa sille tehokkaan ja modernin ulkoasun. Eivätkä edut rajoitu vain ulkonäköön, vaan laadukkaat materiaalit takaavat, että AquaZoom S kestää sekä pakkasta että UV-säteilyä.

Sadettimen käyttöikä on pitkä, ja sillä on viiden vuoden takuu.

Helppo puhdistaa

Pehmeästä muovista valmistetun suuttimen ansiosta tämä käytännöllinen puutarhan apuväline on myös helposti puhdistettava. Suuttimen reiän voi puhdistaa yksinkertaisesti painelemalla sormella, jotta mahdolliset kalkkikertymät irtoavat. Lisäksi vesiliitännässä on ruostumattomasta teräksestä tehty suodatin, joka estää lian pääsyn AquaZoom S:n sisään. Kun liitäntä kierretään auki, suodatin tulee näkyviin ja on helppo ottaa ulos sadettimesta. Suodatin puhdistetaan huuhtelemalla nopeasti juoksevassa vedessä.
Nopeat tiedot
Tavaramerkki Gardena