Kevytbetonikiinnike Fischer FPX M10

2 kpl ETA-hyväksyttyä kiinnikettä kaasubetoniin ja kattoon
Tuotenumero: 246738
Kevytbetonikiinnike Fischer on valmistettu sinkitystä teräksestä. Esiporauksen jälkeen FPX-I asennetaan vasaralla. Poranreikää ei tarvitse puhdistaa. Fischer Aircrete-ankkuri asennetaan kuusiokoloavaimella käyttäen akkuruuviväännintä tai räikkää.
Näytä enemmän
kpl
Varastosaldo Valitse myymälä
Valitse myymälä nähdäksesi varaston tilan
Osta verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
Hae postinumeroa

Kevytbetonikiinnike Fischer FPX M10

Kevytbetonikiinnike Fischer on valmistettu sinkitystä teräksestä. Esiporauksen jälkeen FPX-I asennetaan vasaralla. Poranreikää ei tarvitse puhdistaa. Fischer Aircrete-ankkuri asennetaan kuusiokoloavaimella käyttäen akkuruuviväännintä tai räikkää. Tämän jälkeen kartio vedetään laajennusholkkiin. Tällöin neljä siipeä luovat leikkauspinnan porausreikään. Laajennuksen jälkeen kuusiokolokanta vapautetaan automaattisesti. Fischer FPX-I Aircrete-ankkuri soveltuu ihanteellisesti alakattojen, kaiteiden tai keittiökaappien kiinnittämiseen kevytbetoniin.

FPX-I, jossa on sisäkierre, soveltuu esiasennukseen.
Esiporaus mahdollistaa vasaralla asennuksen myös erittäin vahvaan kevytbetoniin. Poranreikää ei tarvitse puhdistaa.
Kun ankkuria kiristetään kuusiokoloavaimella, sisäkierreholkki alkaa pyöriä ja kartio vedetään neliömäiseen laajennusholkkiin. Kevytbetoni puristetaan neljältä sivulta, jolloin porausreikään muodostuu leikkauspinta.
Kun optimaalinen laajennus on saavutettu, kuusiokoloavain vapautuu automaattisesti ankkurista.
Ensimmäinen teräsankkuri, jolla on ETA-hyväksyntä ja palosuojaluokitus kevytbetoniin tehtävissä kiinnityksissä, joten sitä voidaan käyttää myös turvallisuuden kannalta oleellisissa kiinnityksissä.
Näytä enemmän
Tavaramerkki Fischer