Lamelliverho Lux Antrasiitti Pitkä Skånska Byggvaror

Saatavana useita leveyksiä
Tuotenumero: 647793
Lamellikaihtimet ovat itsestäänselvä valinta, kun haluat rajoittaa sisälle näkyvyyttä ja suojata auringolta.
Näytä enemmän
Leveys:
kpl
Varastosaldo Valitse myymälä
Saatavilla vain verkkokaupasta
Osta verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
Hae postinumeroa

Lamelliverho Lux Antrasiitti Pitkä Skånska Byggvaror

Lamellikaihtimet ovat itsestäänselvä valinta, kun haluat rajoittaa sisälle näkyvyyttä ja suojata auringolta.

Huolimatta siitä jos kyseessä on olohuoneesi tai lasiterassisi, niin lamellikaihtimet sopivat täydellisesti. Vedä kiinni halutessasi ja kallista saadaksesi parhaan suojan sekä auringolta että rajoittaaksesi näkyvyyttä sisälle. Lamellikaihtimet sääntelevät myös sisälämpötilaa, mikä voi tulla tarpeeseen kuumina kesäpäivinä.

Lamellikaihtimet ovat saatavissa useissa hienoissa väreissä, niissä on tyylikäs muotoilu ja niistä tulee hieno osa sisustustasi. Korkealaatuisia ja OEKO-TEX ®sertifioituja, mikä tarkoittaa, että kankaat eivät sisällä haitallisia kemikaaleja. Ne ovat sen lisäksi valmistettu kierrätetystä polyesterista.

Kaihtimet ovat helppo asentaa ja säädetään pienissä askelissa veto- ja kääntötangon avulla, mikä antaa sinulle täyden hallinnan valon sisäänpääsystä ja näkyvyydestä sisälle. Valkoinen kisko ulottuu 12 cm seinästä mukaan lukien seinäkiinnityksen.

LUX Antrasiitti ovat intensiiviset tummanharmaat lamellit, joiden rakenne on kudotun kankaan kaltainen, joka luo erittäin kodikkaan tunnelman. Se sulkee ulkopuolelle vahvimmat auringonsäteet ja luovat miellyttävän tunnelman sisätiloihin olematta pimentävä. LUX Antrasiitti sopii sekä sisätiloihin että lasiterassiin ja on todella hieno sisustusyksityiskohta trendikkään ulkonäkönsä ansiosta.
Näytä enemmän
Tavaramerkki Skånska Byggvaror
Tavarantoimittajan tuotenumero 507173