ASENNUSLIIMA SISÄLLE BOSTIK

Rakennusliima sisäkäyttöön, 290 ml, valkoinen
Tuotenumero: 180103
Liuotinvapaa, akryyli-/vesipohjainen asennusliima, jossa on erittäin hyvä alkutartunta ja lopullinen lujuus. Lopullinen lujuus syntyy jo vuorokauden kuluttua.
Näytä enemmän
kpl
stock
Varastosaldo Valitse myymälä
Valitse myymälä nähdäksesi varaston tilan
delivery-truck
Osta verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
close
Hae postinumeroa

ASENNUSLIIMA SISÄLLE BOSTIK

Liuotinvapaa, akryyli-/vesipohjainen asennusliima, jossa on erittäin hyvä alkutartunta ja lopullinen lujuus. Lopullinen lujuus syntyy jo vuorokauden kuluttua. Liima on helppo levittää valumatta patruunapuristimella. Liima on ominaisuuksiltaan täyttävä, ja se tasoittaa alustan epätasaisuuksia. Muodostaa kovan ja kestävän liimasauman liimattaessa pintoja, joista ainakin toinen on imukykyinen. Sopii liimaamiseen sisätiloissa tai olosuhteissa, joissa liitos on suojattu kosteudelta ja sateelta. Liimajäämät voi pestä pois vedellä.

Kättöalue

Pure Fix High Gripiä käytetään useimpien materiaalityyppien liimaamiseen iinni kuivaan alustaan. Käytetään enimmäkseen sisätiloissa tai muissa tiloissa, joissa ei ole suurta kosteutta. Liima sopii käytettäväksi kohteisiin, joissa tarvitaan lyhyttä kuivumisaikaa. Tarttuu käytännössä kaikkiin käytössä oleviin rakennusmateriaaleihin, esimerkiksi puuhun, metalleihin (maalattuihin ja käsittelemättömiin), betoniin, keraamisiin materiaaleihin, PVC:hen, lasiin, kiveen, solumuoviin ja muoviin (ei PE /PP/PFTE). Vähintään yhden pinnoista pitää olla imukykyinen tai huokoinen.

Työohje

Pintojen on oltava puhtaita, kuivia ja rasvattomia. Leikkaa patruunan suutin oikean kokoiseksi. Levitä yhdelle pinnalle patruunapuristimella. Levitä liimapalkoja noin 50–100 mm:n välein. Purista 10 sekuntia noin 2–3 mm paksuksi kerrokseksi. Liima kovettuminen alkaa muutaman minuutin kuluttua. Liimattu kohde on kiinnitettävä kovettumisen ajaksi (n. 24 tuntia). Liiman kovettuminen lopulliseen lujuuteen kestää noin vuorokauden. Kovettumattoman liiman voi pestä pois vedellä. Kovettunut liima poistetaan mekaanisesti. Liimasauman lujuus ei koskaan ole suurempi kuin pohjamateriaalin kantavuus. Tee kumista ja muovista aina ensin koeliimaus. Liima ei tartu rasvaisiin muoveihin (PP/PE/PTFE).

Työsuojelu

Tuotteen sisältöä ei ole luokiteltu nykyisen lainsäädännön mukaan terveydelle vaaralliseksi tai herkästi syttyväksi. Katso lisätietoja käyttöturvallisuustiedotteesta.
Näytä enemmän
Merkinnät
GHS06
Välittömästi myrkyllinen
GHS07
Haitallinen/ärsyttävä
GHS05
Syövyttävä
GHS08
Vakava terveysvaara
GHS09
Ympäristövaara
Vaaralausekkeet
H301
Myrkyllistä nieltynä.
H310
Tappavaa joutuessaan iholle.
H330
Tappavaa hengitettynä.
H302
Haitallista nieltynä.
H315
Ärsyttää ihoa.
H317
Voi aiheuttaa allergisen ihoreaktion.
H314
Voimakkaasti ihoa syövyttävää ja silmiä vaurioittavaa.
H318
Vaurioittaa vakavasti silmiä.
H373
Saattaa vahingoittaa elimiä pitkäaikaisessa tai toistuvassa altistumisessa.
H400
Erittäin myrkyllistä vesieliöille.
H410
Erittäin myrkyllistä vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia.
H411
Myrkyllistä vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia.
Tavaramerkki Bostik