Paviljonki Betty

Useita vaihtoehtoja
Tuotenumero: 7103352
Betty on erinomainen lisä kesäiseen puutarhaan, joka suojaa auringolta ja sateelta. Paviljonki on käsittelemätön ja se on pohjaöljyttävä, pohja- ja peitemaalattava ennen käyttöä.
Näytä enemmän
Katontekomateriaalit:
kpl
delivery-truck
Vain verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
close
Hae postinumeroa

Paviljonki Betty

Betty on erinomainen lisä kesäiseen puutarhaan, joka suojaa auringolta ja sateelta. Paviljonki on käsittelemätön ja se on pohjaöljyttävä, pohja- ja peitemaalattava ennen käyttöä. Toimitetaan rakennussarjana, jonka itse kokoat yksityiskohtaisten kokoonpano-ohjeiden avulla. Paviljonki suositellaan sijoitettavaksi esimerkiksi perustuksille, jotka on kaivettu alle routarajan syvyyteen esim. oma valu tai haudattu sokkeli.

Bettyllä ei ole lumialueluokitusta, joten pidä sen katto puhtaana suurista lumimääristä.
Lattia on saatavilla lisävarusteena. Lattiaa valitessa: Lattia + perustuspuut on kyllästetty.
Voit tehdä alla olevat valinnat itse pudotusvalikossa. Valinnat:

Kattopäällyste
Kattohuopa suojaa tehokkaasti varaston kattoa. Kattohuovassa on liimareunat, joten se on helppo asentaa tiiviisti. Pakkauksessa mukana myös huopanaulat. Kattoliimaa tarvitaan harjaan ja viimeistelyyn, (ei sisälly).

Paanut
Paanut Muodostavat kauniin kuvion kattoon, kun paanut asetetaan erillisinä osina. Kattopaanussa on liimareunat, joten se on helppo asentaa tiiviisti. Pakkauksessa mukana myös huopanaulat. Kattoliimaa tarvitaan harjaan ja viimeistelyyn, (ei sisälly). Katto asetetaan suoraan alushuovan päälle (sisältyy, jos ostat palahuopaa).
Näytä enemmän
Tavarantoimittajan tuotenumero 608240