Puukiuas Narvi NC 20 Vesisäiliö oikealla

Puukiuas, saunan koko 10-20 m3, grafiitinharmaa
Tuotenumero: 6712922
Paino: 80
Puulämmitteinen kiuas 10–20 m3:n saunaan. Kiukaan oikealla sivulla on 23 litran vesisäiliö. Kiukaan ulkovaippa on grafiitinharmaaksi maalattua terästä. Sen yksinkertainen ja ajaton muotoilu sopii niin perinteisiin kuin moderneihin saunoihin.
Valitse väri
HUOM! Ota huomioon, että näytöllä näkyvä väri ei aina vastaa todellisuutta.
Saatavilla Verkossa
Ilmainen
rahti
Lähetetään
10-15 arkipäivät sisällä
789   /kpl
kpl
Puukiuas Narvi NC 20 Vesisäiliö oikealla
Puulämmitteinen kiuas 10–20 m3:n saunaan. Kiukaan oikealla sivulla on 23 litran vesisäiliö. Kiukaan ulkovaippa on grafiitinharmaaksi maalattua terästä. Sen yksinkertainen ja ajaton muotoilu sopii niin perinteisiin kuin moderneihin saunoihin. Liekit näkyvät kauniisti löylyhuoneeseen lasiluukun läpi. Suuri kivitila takaa tasaisen lämmön ja pehmeät löylyt. Käytännöllisessä vesisäiliössä on hana veden laskemista varten. Valurautainen tulipesä edustaa uutta muotoilua, jonka ansiosta palaminen on entistä tehokkaampaa ja puhtaampaa ja täyttää pakolliset CE-vaatimukset. Luukun ja tuhkalaatikon kahvat ovat puuta. Säädettävät jalat tekevät asentamisesta helppoa, vaikka lattia olisi epätasainen.

Käyttö

Hormiliitäntä takaa ja päällä. Tarpeettoman liitännän voi peittää mukana tulevalla kannella. Jos kiuas asennetaan puulattialle tai betonilattialle, jonka alla on lattialämmitys, kiukaan alle tarvitaan asennusalusta.

Tekniset tiedot

Ulkovaippa: grafiitinharmaaksi maalattu teräs
Leveys: 590 mm
Syvyys: 570 mm
Korkeus: 740 mm
Paino (ilman kiviä): 80 kg
Suositeltu kivimäärä: 50 kg
Löylyhuoneen koko: 10-20 m3
Hormin ulkohalkaisija: 119 mm
Vesisäiliö: 23 litraa, oikealla sivulla
Nopeat tiedot
Tavarantoimittajan tuotenumero 102325
Tyyppi Puu lämmitteinen kiuas
Pakkasvahti false
Tavaramerkki Narvi