Puutarha

Puutarha Byggmaxista. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Kaikki tietävät kiinalaisen sananlaskun puutarhan hoidon merkityksestä. Kiinalaiset ovat oikeilla jäljillä – heiltä on unohtunut ajatuksestaan vain lisälause: "Puutarhatuotteet saa kätevimmin Byggmaxista". Täältä nimittäin löydät kaikki tarpeelliset tarvikkeet ja tuotteet, joilla pääset toteuttamaan tätä tärkeää tehtävää: puutarhanhoitoa. Kukista altaisiin, pihakalusteista autokatoksiin, koristeista kompostoreihin... Kaikki hoidettuun puutarhaan kuuluvat yksityiskohdat voit tilata osoitteesta; Byggmax.fi.

Puutarhan parhaaksi: Byggmax
Puutarhan käyttötarkoitus voi olla monenlainen. Jotkut haluavat keskittyä koristekasvien, toiset hyötykasvien kasvattamiseen. Osalle puutarha on viihtyisä grillauspaikka, joillekin alue jossa vaikkapa pelataan mölkkyä, petanqueta tai muita pihapelejä - tai kaikkia näitä. Olipa ratkaisusi puutarhan käytön suhteen mikä tahansa, Byggmaxin valikoimista löydät kaiken, mitä puutarha ja sen hoito vaativat. Osoitteesta Byggmax.fi löydät omiin käyttötarpeisiisi sopivat pihakalusteet valitsemalla minkä kokoisia, värisiä ja hintaisia kalusteiden tulisi olla. Saat hetkessä näkyviin kyseisessä tuoteryhmässä tarjolla olevat tuotteet. Kasvihuoneet ovat usein Suomen vähälumisessa kesässä välttämättömiä, jotta kasvit saavat kasvukaudelleen pituutta ja laatua. Halusitpa pienempiin puutarhoihin soveltuvan seinämallin tai suunnitteletpa hankkivasi vaikkapa kooltaan 15 neliömetriä olevan sokkelilla varustetun kasvihuoneen, Byggmax tarjoaa siihenkin kätevän ratkaisun.

Autokatos on kätevä vaihtoehto autotallille
Kun autotallia ei ole tai se on pyhitetty johonkin muuhun toimintaan kuin auton säilytykseen, vaihtoehtoina ajoneuvon suojaamisen paahteelta, sateelta ja tuiskulta ovat autokatos tai autoteltta. Tyylikkään autokatoksen rakentaminen ei ole edes vaikeaa. Tämän voit huomata kun tutustut katosten rakennusohjeisiin Byggmax.fi-sivuilla. Entäpä millainen pihagrilli on se oikea? Paljonhan väitellään siitä mikä grillityyppi, kaasu-, hiili- vai sähkögrilli, on paras. Harvemmin grillaavalle paras vaihtoehto saattaa olla edullinen hiiligrilli, toinen vannoo vaivattoman sähkögrillin nimeen ja kolmas tarvitsee jykevän kaasugrillin, koska hän valmistaa sillä päivittäin aterioita perheelleen. Ottamatta tässä yhteydessä kantaa grillien paremmuusjärjestykseen, voimme kertoa että meiltä löytyy kaikkien perusgrillityyppien lisäksi laaja valikoima muurikkapannuja, kaasupolttimia, savustimia ja tulisijoja. Puutarha on joka tapauksessa oiva paikka kesäkeittiölle. Ulkona tarvittavat grillit ja ruoanvalmistukseen liittyvät lisävarusteet saat tilattua osoitteesta; Byggmax.fi.

Puutarhaan lisää yksityisyyttä aidalla tai näköesteellä
Puutarhanhoito pitää sisällään monenlaisia asioita. Varsinaisen viljelyn lisäksi kyseeseen tulee usein aidan rakentaminen, varsinkin jos se sijaitsee tiheämmin asutulla alueella. Byggmaxin valikoimista voit tilata tarpeidesi mukaisen aidan, joka voi olla puuta, metallia tai yksinkertaisimmillaan vaikkapa teräsverkkoa. Aitaasi on saatavana myös useita erilaisia porttivaihtoehtoja. Toisinaan aita voidaan korvata yhdellä tai useammalla näköesteellä. Niistäkin löydät valikoimistamme laajan kattauksen. Viihtyvyyden kannalta on ensisijaisen tärkeää, millaiset pihakivet ja -laatat asennat puutarhaasi. Vaihtoehtoja on monia; Valitsemalla sivuillamme ne ominaisuudet, joita toivot pihakiviltä ja -laatoilta, löydät helposti juuri sinun puutarhassasi hyvin toimivan ratkaisun. Onko puutarha vielä vailla sopivaa katosta? Osoitteesta Byggmax.fi saat tilattua myös erilaiset terassit ja katokset vaivattomasti muutamalla klikkauksella.

Hauskaa, helppoa ja halpaa
Haluamme kannustaa ihmisiä rakentamaan, nikkaroimaan ja kokeilemaan. Oli kyseessä sitten uusi puutarha, talon rakennus tai remontti, Byggmax tarjoaa edulliset ja toimivat ratkaisut jokaiseen tarpeeseen. Uskomme, että halpa ja laadukas ei ole mikään ristiriita. Tilaamalla meiltä löydät aina edullisia, mutta korkeatasoisia tuotteita.

Tuote 1-25 (788)

 1. 3-6mm, 25kg
  Hiekoitussepeli
  Hinta alkaen
  5 99
 2. Hiekoitus- ja puutarhamurske
  Hinta alkaen
  8 39
 3. Kokonaisuus, sisältää pannun ja kaasupolttimen
  Pannusetti Muurikka
  159 00
 4. 700X530 POISTOTUOTE
  Lumikola
  Hinta alkaen
  9 90
 5. 0,6x810x1200mm, polykarbonaatti, UV-suojattu
  Valokate
  Hinta alkaen
  8 99
 6. Sulatussuola
  Hinta alkaen
  7 95
 7. 135 cm, pakkasen sieto -28 °C, mitat 670x705x1495 mm
  Lumikola
  Hinta alkaen
  27 95
 8. Sisältää jalat, kuumavalssattua terästä
  PAREMPI
  Pannu Muurikka
  48 90
 9. Puutarhakalkki
  Hinta alkaen
  1 00
 10. 6200W, musta, metallia
  Kaasukamiina Bluegaz BG64 Musta
  210 00
 11. Nestekaasupullo 11kg - Myydään vain myymälässä
  Hinta alkaen
  63 00
 12. Alumiinivarsi termostop-tekniikalla, pakkasen sieto -28 °C, mitat 490x375x1450 mm
  Lumilapio Ergo
  Hinta alkaen
  14 95
 13. 3x1000x1000mm, kirkas
  Akryylilevy
  Hinta alkaen
  32 45
 14. 100x100mm aukot, vihreä, 0,9x10m
  Aitaverkko
  Hinta alkaen
  15 95
 15. 19x19mm aukot, 0,5m
  Hitsattu verkko
  Hinta alkaen
  8 95
 16. Nestekaasupullon vaihto 11kg - Myydään vain myymälässä
  Hinta alkaen
  19 90
 17. Vihreä, 900x900x700mm
  Kompostiverkko Vihreä
  Hinta alkaen
  9 95
 18. Nestekaasupullo 11kg - Myydään vain myymälässä
  Hinta alkaen
  63 00
 19. Savunharmaa lasi Bertil-lasikaiteeseen, 110x85cm
  PAREMPI
  Lasilevy bertil
  143 00

Tuote 1-25 (788)