Hiiligrilli

Kun kesä koputtelee ovella, grillit kaivetaan varastosta ulkosalle. Mikäpä olisi parempaa, kuin nauttia grillaamisesta kauniina Suomen kesäiltana? Hiiligrilli on hyvä vaihtoehto grillaamiseen, sillä sen käyttäminen on helppoa ja näppärää. Byggmaxilta löydät kertakäyttöiset grillit, ulkokäyttöön sopivat savustimet sekä suojapeitteellä varustetut Pit Boss -grillit.

Hiiligrilli - nauti Suomen kesästä


Hiili grilli on käytännöllinen ratkaisu kesäiltana grillaamiseen. Byggmaxin valikoimasta löytyvät sekä kertakäyttöiset grillit, savustimet että suojapeitteellä varustetut hiiligrillit.

 

Savustin on oiva valinta omaan puutarhaan. Voit käyttää sitä hiiligrillinä sekä savustaa helposti kalaa ja lihaa. Iso hiiligrilli on helppokäyttöinen ja sen avulla valmistat ruoat koko porukalle.

 

Kertakäyttöinen hiiligrilli on erinomainen vaihtoehto heille, jotka grillaavat mielellään nopeasti ja vaivatta. Kertakäyttöinen grilli on valmis 15 minuutissa ja sopii hyvin niin terassilla kuin parvekkeella käytettäväksi. Sen voi jopa pakata mukaan telttaretkelle.

 

Suojapeitteellä varustettu hiiligrilli sen sijaan pysyy käyttövalmiina koko kesän omassa puutarhassa. Voit peittää sen suojapeitteellä käytön jälkeen, jotta se pysyy puhtaana ja valmiina uuteen grillihetkeen. Byggmaxilta hiiligrilli edullisesti ja nopeasti suoraan kotiin tai myymälästä haettuna.

5 tuotetta

5 tuotetta