SEINÄÄN KIINNITETTÄVÄ LETKUKELA ROLLUP M GARDENA

RollUp
Tuotenumero: 159341
Gardenan Flex-kastelunohjaimen avulla voi joustavasti ja helposti toteuttaa automaattisesti ohjatun kastelun parvekkeilla, kattoterasseilla ja patioilla.
Näytä enemmän
kpl
Varastosaldo Valitse myymälä
Valitse myymälä nähdäksesi varaston tilan
Osta verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
Hae postinumeroa

SEINÄÄN KIINNITETTÄVÄ LETKUKELA ROLLUP M GARDENA

RollUp M -seinäletkukelan innovatiivisen rakenteen ja käytännöllisen kelausmekanismin ansiosta vältyt rasittavalta kelaamiselta ja letkun solmuuntumiselta puutarhaa kastellessasi. Letkukela kelaa letkun nopeasti takaisin ja säilyttää sen suojatusti ja tilaa säästävästi.

Letkun pitkä toiminta-alue

Letkukela kiinnitetään ulkoseinään 180 astetta kääntyvällä kiinnikkeellä, mikä antaa erinomaisen liikkumisvapauden ja laajan toiminta-alueen kastelua varten. 20 metriä pitkällä laadukkaalla letkulla yletyt puutarhan jokaiseen kolkkaan. Ulos vedetty letku lukittuu automaattisesti haluttuun pituuteen toisiaan lähellä olevien lukituskohtien ansiosta. Lyhyt nykäisy letkusta vapauttaa lukituksen, ja letkukelan sisällä oleva jousi kelaa letkun luotettavasti takaisin. Tässä seinäletkukelassa käytetään RollControl-tekniikkaa, joka varmistaa turvallisen ja hallitun takaisinkelautumisen. Integroidun letkunohjaimen ansiosta letku ohjautuu kelalle tasaisesti eikä pääse taittumaan tai menemään solmuun.

5 vuoden takuu

Seinätelineessä on säilytystilaa erilaisille kastelutarvikkeille, jotta ne ovat aina kätevästi saatavissa. Laadukas materiaali on suojattu sekä UV-säteilyltä että jäätymiseltä. Lisäksi letkukelassa on varkaudenestosuoja, jonka ansiosta letku pysyy aina turvassa. Letkukelan lisäksi pakkauksessa on seinäkiinnike, liitosletku, kaikki tarvittavat Gardena System -osat sekä kaksi suihkutuskuviota tarjoava suutin. Gardena tarjoaa RollUp M -seinäkelalle viiden vuoden takuun.
Näytä enemmän
Tavaramerkki Gardena