Stoppari V Liuotinohenteinen eristysmaali

Useita vaihtoehtoja
Tuotenumero: 187120
Paino: 1
Valitse myymälä tarkistaaksesi varastotilanne
Lähetetään
2-5 arkipäivät sisällä
Klikkaa & nouda
Alkaen
25 95 /kpl
kpl
Stoppari V Liuotinohenteinen eristysmaali
Estää tehokkaasti muun muassa nikotiini- ja nokitahrojen näkymisen pintamaalin läpi. Täyshimmeä, hyytelömäinen alkydimaali. Soveltuu sulkumaaliksi nikotiini-, noki- ja vesivahinkojen vaurioittamille pinnoille estäen niiden aiheuttamien värjäytymien näkymisen pintamaalin läpi. Sopii erittäin huokoisten pintojen pohja- ja pintamaaliksi. Erittäin hyvä pesunkesto.

Tekniset tiedot

- Käyttökohteet: Uusien ja ennen maalattujen rappaus-, tasoite-, lastulevysekä puupintojen maali. Soveltuu myös roiskerapatuille katoille.
- Esikäsittely, maalaamattomat pinnat: Puhdista pinnat pölystä. Tasoita tarvittaessa sopivalla Ilves-tasoitteella ja hio kuivunut pinta. Poista hiontapöly.
- Esikäsittely, aikaisemmin maalatut pinnat: Pese pinnat Ilves Maalarinpesulla. Tasoita pinnat tarvittaessa sopivalla Ilves-tasoitteella ja hio kuivunut pinta. Poista hiontapöly.
- Käyttö: Sekoita hyvin ennen käyttöä ja ohenna tarvittaessa. Levitä maali 1–2 kertaa. Käytetään vain kuiville pinnoille.
- Työtapa: Telaus, ruiskutus tai sively.
- Riittoisuus: 8–12 m2/l.
- Kuivumisaika: Pölykuiva noin 1/2 h kuluttua, päälle maalaus noin vuorokauden kuluttua.
- Kiiltoaste: Täyshimmeä.
- Ohenne ja työvälineiden pesu: Alifaattinafta tai lakkabensiini.
- Työskentelyolosuhteet: Maalattavan pinnan on oltava kuiva. Maalaustyön ja maalin kuivumisen aikana on pinnan, ilman ja maalin lämpötila oltava yli +5 °C ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %.
- Kuljetus ja varastointi: Viileässä ja kuivassa, suojattava jäätymiseltä. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Säilyvyydet vaihtelevat tuotekohtaisesti, kysy lisää myyjältä. Avattu pakkaus ei kestä pitkäaikaista säilytystä.
Nopeat tiedot
Tavarantoimittajan tuotenumero IL2399
Tavaramerkki Ilves-maalit