Parveketikkaat Dolle

Saatavana useita malleja
Tuotenumero: 687191514
Laadukkaat parveketikkaatSkandinaavinen muotoilu ja käsityötaito yhdistyvät perinteisiin materiaaleihin ja johtavaan tekniikkaan, jotta saadaan aikaan huippuluokan energiatehokkaat parvitikkaat.
Näytä enemmän
Vaihtoehdot:
Askelmäärä:
kpl
delivery-truck
Vain verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
close
Hae postinumeroa

Parveketikkaat Dolle

Laadukkaat parveketikkaat
Skandinaavinen muotoilu ja käsityötaito yhdistyvät perinteisiin materiaaleihin ja johtavaan tekniikkaan, jotta saadaan aikaan huippuluokan energiatehokkaat parvitikkaat. Parvitikkaat valmistetaan Tanskassa, ja lähes kaikki puutavaramme hankitaan uusiutuvista lähteistä, kuten FSC®-sertifioiduista metsistä.

Keskity parvitikkaiden helppoon asennukseen
ClickFIX®-parvitikkaat koostuvat kolmesta erillisestä osasta: rungosta, portaista ja parven luukusta, jotka kootaan patentoidulla klikkausjärjestelmällä, eikä yksikään osa paina yli 11 kg. Sekä jälleenmyyjät että tee-se-itse-harrastajat huomaavat, että clickFIX®-parvitikkaat ovat paljon helpompia ja nopeampia asentaa kuin muut - jopa yksin.

Markkinoiden paras eristys
Vähennä lämpöhäviöitä jopa 86 % DOLLE clickFIX® -parvitikkailla. DOLLE clickFIX® -ullakkoportaat täyttävät nykypäivän asuntomarkkinoiden korkeat energiavaatimukset. Ne vähentävät lämpöhäviöitä jopa 86 % eristämättömiin vinttiportaisiin verrattuna. Lämpösillat minimoituvat, koska luukku koostuu yksinomaan hyvin eristävästä materiaalista eikä puurakenteesta. Energiatehokkaat clickFIX®-parvitikkaamme saavuttavat markkinoiden parhaan eristysarvon ja tarjoavat lisäksi tekniikan, joka takaa helpon asennuksen. clickFIX®-parvitikkaita käytetään useimmiten sisätiloissa, mutta paloluokiteltuja parvitikkaita käytetään tiloissa, joilla on erityisiä lakisääteisiä vaatimuksia, kuten autotallissa.

DOLLEn testatut kattoportaat, joilla on sertifikaatti
Me DOLLElla testaamme u-arvon aina koko rakennusosalle emmekä tyydy laskettuun arvoon. Laskettu arvo on vain arvio, toisin kuin testattu arvo. Lisäksi emme testaa vain yhtä kohtaa, vaan koko tuotetta, ja siksi saamme realistisimman käsityksen eristyskyvystä ja lämpöhäviöstä.

clickFIX® - helppo asennus ja markkinoiden paras eristys.
Patentoidun klikkaustekniikkamme avulla voit helposti klikata tikkaat kehykseen, mikä säästää aikaa! Asenna parviluukku tikkailla kahdessa vaiheessa - kiinnitä kehys ja napsauta tikkaat kehykseen. Kehys on valmis asennettavaksi ja tikkaat on koottu - valmiina napsautettavaksi - helppoa, eikö?

Laadukkaat parvitikkaat DOLLEsta
DOLLE on keskittynyt korkeaan laatuun ja toiminnallisuuteen, ja se on luonut valikoiman, joka vastaa kotisi tarpeita. Tarjoamme laajan valikoiman parvitikkaita, erikoistuneita parvitikkaita ja paloturvallisia parvitikkaita eri malleina ja kokoina. Valitse tanskalaisvalmisteiset DOLLE-parvitikkaat, jotka takaavat laadun ja mukavuuden. DOLLEn laadukkaissa parvitikkaissa keskitymme korkeaan laatuun ja toiminnallisuuteen, jolloin pääset käyttämään tarvitsemaasi lisätilaa.

Innovaatio
Laajennamme jatkuvasti tuotevalikoimaamme ja työskentelemme teknisten parannusten ja innovaatioiden parissa. DOLLE oli esimerkiksi edelläkävijä ullakkoportaiden lämmöneristys- ja tuulenpitävien asennusratkaisujen kehittämisessä. Turvallinen tie huipulle on mottomme, sillä käyttäjien turvallisuus on meille tärkeä painopistealue. Kaikki portaat valmistetaan EN 14975 -standardin mukaisesti.

Hyödynnä kotisi tilaa ullakkotikkaiden avulla.
Vintillä on paljon käyttämättömiä neliömetrejä. Jos tilaa on niukasti, clickFIX© 36 mini -sarjamme on suunniteltu täydellisesti sopimaan kattopalkkien väliin ja sinne, missä tilaa on muutoin rajoitetusti.

Valikoima vaihtelee sekä tilansäästön että mukavuuden suhteen, mutta yhteistä parviporras- ja parvitikasvalikoimillemme on se, että parviportaat ja parvitikkaat ovat puumateriaaleista valmistettuja tilaa säästäviä porrasratkaisuja. Tutustu alla olevaan parviporras- ja parvitikasvalikoimaan ja löydä kotiisi ja sisustustyyliisi sopivat parviportaat tai parvitikkaat.

Hemsetrapper
Ullakkotikkaiden sarjalle on ominaista, että se on tilaa säästävä, koska se vapauttaa tilaa vain vähän. Parveketikkaiden porrassyvyyden ansiosta parvelle johtavat portaat ovat myös mukavampi ratkaisu kuin tikkaat parvelle. Kaikkiin parveketikkaisiimme on saatavana myös kaiteet, joten parveketikkaat ovat erinomainen lisä mukavuuteen ja turvallisuuteen. Kaikki parvitikkaamme on valmistettu puusta - joko pyökistä tai kuusesta. Katso OSAKA, BERGEN, KIEL, MADRID, BERGEN ja AMSTERDAM, jos etsit parveketikkaita.

Paita tikkaat
Parveketikkaat-mallistollemme on ominaista, että niiden ulkonema huoneeseen on erityisen pieni, mikä tekee parveketikkaista tilaa säästävimmän ratkaisun parveketikkaisiin verrattuna. Koska parvitikkaat ovat erityisen tilaa säästävät, parvitikkaat ovat siksi erityisen hyödylliset huoneissa, joissa on vähän tilaa. Parveketikkaat-mallisto on valmistettu pyökkipuusta, ja niitä on saatavana kolmessa eri värissä: käsittelemättömänä luonnonvärisenä, valkoisena ja mustana. Tutustu 2-osaisiin parvitikkaisiin, BEAM-IT-UP®-parvitikkaisiin, mustaksi maalattuihin parvitikkaisiin, luonnonvärisiin parvitikkaisiin ja valkoiseksi maalattuihin parvitikkaisiin, jos etsit tikkaita parvellesi.

Tilaa säästävät parvitikkaat ja parvitikkaat
Yhteistä parvitikkaiden ja -portaiden valikoimillemme on se, että ne on kehitetty tilaa säästävästi, ja parvitikkaat ja -portaat ovat siksi hyödyllisiä, kun haluat luoda pääsyn parvelle huoneissa, joissa tilaa on rajoitetusti. Ullakkotikkaiden ja -portaan valikoimassa jotkin tuotteistamme voivat olla tilaa säästävämpiä kuin toiset, ja nyrkkisääntönä voidaan pitää sitä, että parvitikkaat ovat tilaa säästävämpiä kuin parveketikkaat johtuen tikkaiden muodosta ja parveketikkaiden erityisen pienestä ulkonemasta huoneeseen. Parvitikkaat taas ovat mukavammat käyttää kuin parvitikkaat, ja erityisesti käsikaiteilla varustetut parvitikkaat tarjoavat lisämukavuutta ja -turvallisuutta käytön aikana.

Kestävistä materiaaleista valmistetut parvitikkaat ja parvitikkaat
Kotiportaiden ja parveketikkaiden valikoima on kokonaan valmistettu puusta - joko pyökistä tai kuusesta. DOLLEsta saat parvitikkaat tai -portaat käsittelemättöminä tai valkoiseksi tai mustaksi maalattuina, joten jokaiselle parvelle ja sisustustyylille löytyy sopiva parvitikkaat ja -portaat. Käsittelemättömillä parvitikkailla tai -portailla sinulla on myös mahdollisuus lisätä oma persoonallinen kosketuksesi - tällaiset parvitikkaat tai -portaat voidaan esimerkiksi maalata, lakata tai värjätä. Yhteistä parvitikkaiden ja -portaiden valikoimalle on se, että ne kaikki valmistetaan FSC®-sertifioidusta puusta, joten DOLLEsta saat aina parviportaat tai -portaat, joissa on otettu huomioon kestävä kehitys.

Kotiportaat ja kotitikkaat räätälöintimahdollisuuksineen
Valikoimamme parvitikkaita ja ullakkotikkaita voidaan räätälöidä juuri sinun tarpeisiisi. Kotiportaiden ja parvitikkaiden valikoimassamme voit valita vapaasti portaiden määrän valituissa malleissa, kun taas muita kotiportaita ja parvitikkaita voidaan tarvittaessa lyhentää. Näin sinulla on mahdollisuus luoda kotiisi sopiva parveketikkaat tai parvitikasratkaisu. DOLLE-parviportaat toimitetaan ilman käsijohteita, mutta parviportaissamme on käsijohteet, joten parviporras- ja tikasvalikoimamme vastaa erilaisiin mukavuus- ja turvallisuustarpeisiin. Voit myös ostaa parvitikkaiden liukuporrasjärjestelmämme, jos haluat, että parven portaat tai parvitikkaat liukuvat kokonaan seinään, kun niitä ei käytetä. Varusteet parvitikkaille tai varusteet parvitikkaille -valikoimalla saat parvitikkaat, joissa on jatke. Liukujärjestelmää voi käyttää koko parveketikkaiden ja parveketikkaiden valikoimaan, kun taas liukukannattimia voi käyttää vain parveketikkaisiin.

Miten parvitikkaat asennetaan?
Kun ostat DOLLEsta parveketikkaat tai parvitikkaat, mukana on aina yksityiskohtainen asennusopas, joka helpottaa uusien portaiden tai tikkaiden asentamista. Jos asennuksessa ilmenee ongelmia, asiakaspalvelumme on aina valmis auttamaan.

Pitäisikö parvelle valita portaat vai tikkaat?
Portaiden tai parveketikkaiden valinta riippuu mukavuuden ja turvallisuuden tarpeesta sekä huoneen koosta. Jos etsit ratkaisua, joka maksimoi tilansäästön, parveketikkaat ovat oikea ratkaisu, kun taas parveketikkailla saat mukavammat parviportaat - mutta hieman suuremmalla tyhjennyksellä huoneeseen.

Näytä enemmän
Tavaramerkki Dolle