Lasikuitutapetti Matala

Tuotenumero: 18553
Lasikuitutapetti on helposti maalattavaa kestävää materiaalia. Se antaa seinälle struktuuria täysiin sileään seinään verrattuna. Lisäksi lasikuitutapetin pintakerros on palonkestävä, joten se takaa tietyn tasoisen palosuojan.
Näytä enemmän
kpl
stock
Varastosaldo Valitse myymälä
Valitse myymälä nähdäksesi varaston tilan
delivery-truck
Osta verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
close
Hae postinumeroa

 Lasikuitutapetti Matala

Lasikuitutapetti on helposti maalattavaa kestävää materiaalia. Lasikuitutapetin pintakerros on palonkestävä, joten se takaa tietyn tasoisen palosuojan.
Lasikuitutapetti voidaan kiinnittää maalattujen, tapetoitujen ja rapattujen pintojen sekä kipsilevyn päälle.

– Suojaa seiniä tehokkaasti iskuilta, kolhuilta, halkeamilta, tulipalolta, vedeltä, kosteudelta ja homeelta.
– Soveltuu kuivien tilojen seiniin ja kattoon.
– Helppo ja nopea asentaa.
– Maalattava.
– Helppo puhdistaa. Huomaa, että tapetti myydään kokonaisissa rullissa.

Ennen aloittamista

Suojaa huonekalut hiontapölyltä keräämällä ne yhteen ja peittämällä ne muovilla. Irrota jalkalistat sekä pistorasioiden ja valokytkinten suojukset. Esikäsittele seinäpinnat niiden tyypin mukaan.

Maalatut seinät

Pese seinä soodaliuoksella. Jos seinä on maalattu kiiltävällä maalilla, voit karhentaa pintaa karkealla sienellä, jotta liisteri kiinnittyy paremmin. Puhdista lopuksi vedellä.

Tapetoidut seinät

Poista ensin tapetti, tasoita puhtaasta seinästä mahdolliset epätasaisuudet ja anna kuivua. Hio lopuksi.

Rapatut seinät

Harjaa irtorappaus irti, tasoita reiät ja anna kuivua. Hio hienolla hiomapaperilla.

Kipsilevyt

Aloita tasoittamalla ruuvien ja naulojen reiät. Jos kipsilevyn reunat on viistottu, ne on tasoitettava huolellisesti. Hio tasoite tasaiseksi sen kuivuttua.

Lasikuitutapetin asennus

Jos alusta on huokoista materiaalia, levitä sille kerros liimaa, anna sen imeytyä materiaaliin ja kuivaa. Leikkaa tapetti, ja jätä pituutta noin 10 senttimetriä ylimääräistä viimeistelyä varten. Levitä liisteriä seinälle runsaasti tasaiseksi kerrokseksi. Aseta sitten tapetti seinälle. Aloita painamalla lujasti yläosaa tapetointilastan tai -telan avulla katonrajaan. Jätä 5 senttimetriä leikkuuvaraa. Vedä tapetti työkalulla ja kädellä ylhäältä alas aivan kohtisuoraan. Varmista tapetin kiinnittyminen vetämällä sisältä ulospäin tapetointilastalla tai -telalla. Varmista, ettei seinän ja tapetin väliin jää ilmakuplia. Älä koskaan kiinnitä tapettia alhaalta ylöspäin. Aseta seuraavan tapettivuodan reuna kiinni ensimmäiseen, tarvittaessa muutama millimetri päällekkäin. Paina lopuksi varovasti vuotien välinen sauma alustaan kiinni. Asenna vuota nurkassa niin, että pari senttimetriä menee seuraavalle seinälle. Levitä liima pistorasian ympärille ja leikkaa vuotaan risti pistorasian kohdalle. Leikkaa reikä vuotaan sen kuivuttua paikalleen. Tapetti on maalattavissa asennuksen jälkeen. Varaudu maalaamaan kaksi kerrosta.
Näytä enemmän
Tavarantoimittajan tuotenumero 59740