Grilliharja Baron Spiralfjäder Broil King

13,1 cm, 6,6 cm
Tuotenumero: 687167598
Grilliharja, jossa on ruostumattomasta teräksestä valmistetut kierrejouset ja lämmönkestävästä muovista valmistetut kahvat.
Näytä enemmän
kpl
stock
Varastosaldo Valitse myymälä
Saatavilla vain verkkokaupasta
delivery-truck
Osta verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
close
Hae postinumeroa

Grilliharja Baron Spiralfjäder Broil King

Grilliharja, jossa on ruostumattomasta teräksestä valmistetut kierrejouset ja lämmönkestävästä muovista valmistetut kahvat.

Sano hyvästit likaisille grilliritilöille ja palaneille ruokajätteille Broil Kingillä Broil Kingin ruostumattomasta teräksestä valmistetulla kierrejousilla varustetulla harjalla. Ainutlaatuiset ruostumattomasta teräksestä valmistetut kierrejouset poistavat tehokkaasti palaneet ruokajätteet ja pääsevät kunnolla ritilöiden väliin, ja niitä on turvallista käyttää kaikentyyppisissä grilliritilöissä ja pariloissa.

  • Voimakkaiden teräsjousien "harjakset"
  • Tehokas puhdistus ritilöiden välillä
  • Poistaa kovat jäämät


Voimaa kaikissa koossa.
Baron™-mallisto tarjoaa sekä tehoa että suorituskykyä erikokoisina ja sopii kaikentyyppisille grillaajille. Baron™-sarjan ytimessä on legendaarinen Broil King® -järjestelmä: raskaat kaksipuoliset valurautaristikot, ruostumattomasta teräksestä valmistettu Flav-R-Wave™-teknologia ja tehokkaat ruostumattomasta teräksestä valmistetut Dual Tube™ -polttimet. Helppo huoltaa, urbaani muotoilu ja suorituskykypaketti, joka ylittää kaikki muut grillit, Baron™-sarja on omaa luokkaansa.


Gasolgrillar
Broil King® -kaasugrillit on tehty suorituskykyisiksi, ja ne tarjoavat sinulle vertaansa vailla olevaa monipuolisuutta ulkokeittiössä. Legendaarisen Broil King® -grillausjärjestelmän ansiosta voit valmistaa grillissä lähes mitä tahansa ja miten haluat. Saat täydellisesti grillattua lihapaloja, grillattua kanaa tai isompia lihapaloja, ja voit jopa paistaa ja valmistaa jälkiruokia. Grillijärjestelmän jokainen osa on suunniteltu ja suunniteltu tiettyä tarkoitusta varten, ja kun ne yhdistetään, tulokset ovat yksinkertaisesti erinomaisia. Broil King® -grillin upeasta grillimausta ei voi erehtyä.


Mitata

  • Leveys: 13,1 cm
  • Syvyys: 6,6 cm
  • Korkeus: 51 cm
  • Paino: 0,61 kg

Erittely

  • Materiaali: Ruostumaton teräs
  • Väri: Musta

Näytä enemmän
Tavaramerkki Broilking