Grilliritilä Gem Broil King

26 cm, 34 cm
Tuotenumero: 687167600
Valurauta sopii erinomaisesti grillin materiaaliksi.
Näytä enemmän
kpl
stock
Varastosaldo Valitse myymälä
Saatavilla vain verkkokaupasta
delivery-truck
Osta verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
close
Hae postinumeroa

Grilliritilä Gem Broil King

Valurauta sopii erinomaisesti grillin materiaaliksi. Broil Kingin vahvat, kaksipuoliset grilliritilät on valmistettu valuraudasta ja päällystetty ohuella posliinimaalikerroksella helpottaakseen ruoan käsittelyä. Terävä puoli tarjoaa korkean lämpötilan ja hyvät grillijäljet biffeille, ja pilkottu puoli soveltuu hyvin kalan, kana ja makkaran grillaukseen.

Valurauta on fantastinen materiaali ja sopii erinomaisesti grillin käyttöön. Broil Kingin vahvat, kaksipuoliset grilliritilät ovat valmistettu valuraudasta ja päällystetty ohuella posliinimaalikerroksella, jotta ruoka on helpompi käsitellä. Terävä puoli tarjoaa korkean lämpötilan ja upeat grillijäljet biffeille. Huuhtoutunut neste haihtuu kuumalla ritilällä, mikä puolestaan antaa ruoalle enemmän makua. Pilkottu puoli on erittäin hyvä kalan, kana, makkaran jne. grillatessa, ruoka saa enemmän tarttumispintaa ja on helpompi käsitellä. Neste kertyy uriin ja pitää kosteuden ja maun paikallaan, ruoassasi. Muista aina varmistaa, että ritilät on poltettu täyteen ruokaöljyllä, jotta ne ovat täysin suojattuja vuoden ympäri. Tämä ritilä sopii GEM:lle ja Porta Chefille. Toimitetaan 2-pakkauksessa.

  • Valurauta ohuella emaliviimeistelyllä
  • Terävä puoli täydellisille grilliraidoille
  • Uritettu puoli säilyttää maun ja antaa mehukkaampia tuloksia
  • Erittäin hyvät lämpöominaisuudet


Rakkaus yksityiskohtiin.
Broil Kingillä on grillejä jokaiseen budjettiin, mutta poikkeuksellinen laatu pysyy aina samana. Se erottaa Gemin kilpailijoistaan. Näissä grilleissä on painevalettu alumiininen grillikotelo, tehokkaat polttimet, joissa on polttimoaukot molemmilla puolilla tyylikkäiden grilliraitojen saamiseksi, ja Linear-Flow™-venttiilit, jotka mahdollistavat tarkan lämmönsäätelyn. Taitettavat sivupöydät sopivat täydellisesti ahtaisiin tiloihin, ja etupaneelilla ja sivuilla varustettuun kärryyn mahtuu suuri kaasupullo. Sure-Lite™-elektronisen sytytysjärjestelmän ansiosta voit käynnistää grillin nopeasti ja helposti. Tyylikäs Gem on rakennettu suorituskykyä varten ja suunniteltu pienempiin tiloihin.

Kutsumme sitä suorituskyvyksi liikkeellä.
Ruoanlaitto matkalla ei ole koskaan ollut helpompaa kuin äskettäin suunnitellun Porta-Chef®-sarjan avulla. Nämä grillit tarjoavat muihin kannettaviin grilleihin verrattuna poikkeuksellisen paljon grillaustilaa, joten voit valmistaa herkullisia aterioita koko perheelle tai juhlia ystävien kanssa ennen suurta peliä. Tukevat jalat napsahtavat nopeasti paikoilleen, jolloin grilli on vakaa ja vapaasti seisova.


Mitata

  • Leveys: 26 cm
  • Syvyys: 34 cm
  • Korkeus: 2 cm
  • Paino: 4,45 kg

Erittely

  • Materiaali: valurauta
  • Väri: Musta

Näytä enemmän
Tavaramerkki Broilking