Hiiligrilli Keg Broil King

105 cm, 70 cm
Tuotenumero: 687167638
Hiiligrilli Keg 5000.
Näytä enemmän
kpl
stock
Varastosaldo Valitse myymälä
Saatavilla vain verkkokaupasta
delivery-truck
Osta verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
close
Hae postinumeroa

Hiiligrilli Keg Broil King

Hiiligrilli Keg 5000. Yhdistetty grilli ja savu kaksinkertaisilla, eristetyillä terässeinillä hidasta kypsennystä varten. Raskas, kaksipuolinen valurautainen grilliritilä ja ylimääräinen grilliritilä kromattua terästä. Sisäänvedettävä tuhkalaatikko, tuuletusaukko, irrotettava sivupöytä ja järeä jalkateline pyörillä.

Hiiligrilli/savustin Broil King Keg 5000

Patentoitu Broil King Keg on nerokas, yhdistetty hiiligrilli ja savustin. Se tuo tullessaan monia etuja verrattuna perinteisiin hiiligrilleihin ja muihin Kamado-tyyppisiin grilleihin.

Nauti ruoanvalmistamisen ilosta ja aidosta grillatun mausta. Patentoitu Broil King Keg on nerokas hiiligrilli/savustin. Se tuo tullessaan monia etuja verrattuna perinteisiin hiiligrilleihin ja muihin Kamado-tyyppisiin grilleihin verrattuna. Useimmita keraamisista Kamado-tyyppisistä grilleistä poiketen Kegissä on teräksiset kaksoisseinämät, joiden välissä on laadukas eristys. Teknisesti kehittynyt muoto ja rakenne varmistavat jatkuvan tasaisen lämmön, jotta voit kypsentää ruokaa pitkään matalassa lämmössä.

Kegin ainutlaatuinen muoto on suunniteltu erityisesti tehokkaaseen konvektiogrillaamiseen. Sen kaksinkertaiset eristetyt seinämät pitävät lämmön sisällä.

Ylempi venttiili on valmistettu tukevasta valuraudasta. Grillissä vallitsevaa lämpötilaa voi säätää ilmavirran avulla. Venttiiliä on helppo säätää mukana toimitettavan monitoimityökalun avulla. Voit grillata hitaasti alhaisessa lämpötilassa tai nopeasti kuumassa.

Tukeva, kaksipuolinen, valurautainen grillausritilä sulkee lämmön sisäänsä tehokkaasti, jotta pihveihin tulee grillattu pinta tai grillikylki kypsyy hitaasti. Saatavana on myös kromatusta teräksestä valmistettu grillausritilä, joka lähes kaksinkertaistaa grillauspinta-alan. Sen avulla voit kypsentää grillaamalla ja pitää grilliherkut lämpiminä.

Terminen rakenne erottaa meidät muista. Kaksinkertaiset seinät pitävät lämpötilan jatkuvasti haluttuna ja tasaisena. Lopputulos? Legendaarinen grillausjärjestelmä, jotta voit valmistaa ruokaa hitaasti hauduttaen miedolla lämmöllä.

Mitat koottuna P:53 (105 cm sivutasoineen) S:70 K:118

Takuuohjelma Broil King Keg
Broil King:n takuuohjelma on erittäin laaja, jonka tarkoituksena on varmistaa, että jokainen grillin ostaja voi luottaa monen vuoden hyvään ja turvalliseen grillin käyttökokemukseen.

Grillausrunko: kymmenen vuoden takuu
Osat ja maalit: kahden vuoden takuu

Kokonaisgrillausala 3097 cm2

 • Kromattu grilliritilä/lämpimänäpitotas
 • Deluxe Accu-Temp -lämpömittari
 • Roto-Draft-alaventtiili, ulos vedettävä tuhkalaatikko Eristetyt, kaksinkertaiset terässeinämät
 • Irrotettavat sivutasot varustekoukkuineen
 • Kahva kuumuutta kestävää karkaistua muovia.
 • Kannessa esto- ja lukitusmekanismi
 • Mukana monitoimivaruste
 • Ruosteenkestävä posliiniemaloitu savustus-/grillauskammio

 • Kestävä kaksipuolinen valurautaritilä
 • Suuri lämmityshylly
 • Energiatehokas


Haluat sellaisen.
Luo uusia grillauskokemuksia ja nauti aidosta grillaustuloksesta ja aidosta grillin mausta. Patentoitu Broil King Keg on innovatiivinen, yhdistetty hiiligrilli ja savustin, joka tarjoaa monia etuja verrattuna perinteisiin hiiligrilleihin ja muihin kamadotyyppisiin grilleihin.


Kompatibel med släpvagnshiss
Tällaista lisävarustetta ei löydy mistään muusta kamadogrillistä. Paras tapa ottaa tynnyrisi mukaan matkustaessasi; aseta vain 1,25" tai 2" vetokoukun sovitin ajoneuvosi vetokoukun vastaanottimeen, irrota kärry tynnyristäsi, liu'uta se ajoneuvoosi asennettuun sovittimeen ja olet valmis matkustamaan.

Sekundär krombelagd matlagningshylla
Toissijainen hyllyteline on valmistettu korkealaatuisesta kromatusta teräksestä. Se kääntyy pois tieltä, jotta pääset käsiksi alempaan ritilään, mikä lähes kaksinkertaistaa keittotason.

Keg gjutjärnsgaller
Tynnyri on varustettu tukevalla valurautaisella ritilällä, joka on täydellinen lämmön säilyttämiseen pihvien paistamista tai kylkiluiden hidasta kypsentämistä varten.

Deluxe Accu-Temp™ termometer
Helposti luettavassa ruostumattomasta teräksestä valmistetussa lämpömittarissamme on anturi, joka ulottuu syvälle uuniin, jolloin saat tarkemman lämpötilalukeman.

Avtagbar askbehållare i stål
Keg® 5000:ssa on irrotettava tuhkasäiliö, joka liukuu ulos nopeaa ja helppoa puhdistusta varten.

Roto-Draft™-dämpare
Täysin säädettävät vaimentimet on valmistettu raskaasta valualumiinista, jossa on tyylikäs kromipinnoite. Ne mahdollistavat tarkan lämpötilan säädön rajoittamalla ilmavirtaa keittokammioiden läpi.


Mitata

 • Leveys: 105 cm
 • Syvyys: 70 cm
 • Korkeus: 116 cm
 • Paino: 57 kg

Erittely

 • Materiaali: Teräs
 • Väri: Harmaa

Näytä enemmän
Tavaramerkki Broilking