Ikkunalistat ja peitepellit

Ikkunalistat Byggmaxilta. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Peitepellit ovat erinomainen tapa peittää erilaiset sauma- ja jatkokohdat ikkunoiden ympärillä. Löydät valikoimastamme taatusti tyyliisi sopivat ikkunalistat. Autamme mielellämme, jos haluat kysyä lisää tuotteista tai toimitusehdoista.

Suojaa kotisi vedolta ja kosteudelta
Kun olet saanut oven asennettua paikoilleen, on aika rakentaa ovelle kynnys. Kynnys asetetaan paikoilleen vasta portaiden jälkeen, joten asenna rappuset ensin. Sivele sitten kynnyspellin uraan ulkotiivistemassaa ja aseta pelti paikoilleen. Kynnyspellin on tarkoitus suojata kotia kosteudelta ja vedolta. Kynnyspelti kiinnitetään paikoilleen peltinauloilla tai -ruuveilla. Asenna sitten smyygilaudoitus ja vuorilaudat sisäpuolelle. Voit peittää kynnyksen ja lattian välissä olevan raon kulmalistoilla tai pellillä, jotta lopputulos olisi mahdollisimman siisti. Ikkunalistat toimivat samalla periaatteella. Ne suojaavat kotisi julkisivuverhouksen mahdollisilta vesivaurioilta estämällä veden pääsyä verhouksen alle. Listojen asennus on yksinkertaista. Asennat ne paikoilleen karmista löytyvään uraan joko ruuveilla tai nauloilla. Ruuvit tai naulat kannattaa mielellään sijoittaa 10 sentin päähän toisistaan.

Ruuvit ja naulat ikkunalistojen kiinnitykseen Byggmaxilta
Kun olet asentanut ikkunat paikoilleen, voit viimeistellä ikkunasi ikkunalistojen avulla. Ikkunalistat estävät veden pääsemisen julkisivuverhouksen alle. Tämä tekee kodistasi pitkäikäisen, kun ei tarvitse miettiä mahdollisia kosteusvaurioita. Ikkunalistojen asennus on yksinkertaista, koska kiinnität ne paikoilleen joko ruuveilla tai nauloilla. Listoja löytyy myös eri värisinä, joten löydät varmasti listat, jotka sopivat kotiisi. Byggmaxin valikoimasta löydät myös laadukkaat naulat ja ruuvit kiinnitykseen. Valitse kiinnityksen kannalta sellaiset ruuvit tai naulat, jotka kestävät suomalaisissa sääolosuhteissa. Myös materiaalilla on vaikutusta kiinnityksen tukevuuteen. Jos talonseinäsi on puuta, voit käyttää esimerkiksi puuruuveja. Ruostumaton yleisruuvikin sopii hyvin ulkokäyttöön. Jos et ole varma, mitä kannattaa käyttää, voit aina kääntyä meidän puoleemme.

Ikkunalistat remontin viimeistelyyn Byggmaxilta
Kun olet viimeistelemässä remonttiasi, löydät valikoimastamme laadukkaat ikkunalistat järkevään hintaan. Valitse kotiisi sopivan väriset listat ja kiinnitä ne paikoilleen joko nauloilla tai ruuveilla.

Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.