Laminaatti Tammi Toledo 1-sauvainen

AC3, 7mm, 2,25m2/pkt
Tuotenumero: 651530
Paino: 13.58
Toledo on 1-sauvainen ja 7 mm paksu helposti asennettava tammilaminaattilattia. Lattian rustiikkinen ulkonäkö ja puurakenne luovat vaikutelman harjatusta puulattiasta. Lautojen reunoissa on viisteet. Lattian AC-käyttöluokka 3 tekee siitä sopivan kovan kulutuksen tiloihin, kuten eteiseen, lastenhuoneeseen ja keittiöön.
Saatavilla Tilauserä
Vain vähän varastossa
Lähetetään
2-5 arkipäivän sisällä
12 95 /m2
kpl
Laminaatti Tammi Toledo 1-sauvainen
Kaunis laminaattilattia, jossa on lämpimiä harmahtavia sävyjä. Lattiassa on antiikkinen tyyli, ja sen 160 mm leveät laudat ovat hieman tavallista kapeampia. Lattialautojen reunat on viistetty, mikä vahvistaa vaikutelmaa aidosta puulattiasta ja antaa huoneelle syvyyttä.

Käyttöluokka

Lattian AC-käyttöluokka 4 tekee siitä sopivan talon käytetyimpiin tiloihin ja normaalikäytössä oleviin julkisiin tiloihin, kuten kauppoihin ja ravintoloihin.

Tilaa lattianäyte

Tilaa verkosta yksi tai useampia lattianäytteitä, niin voit rauhassa päättää, mikä sopii kotiisi parhaiten. Tee tilaus napsauttamalla tätä.

Megaloc-järjestelmä nopeuttaa asennusta

Lattia on erittäin helppo asentaa Megaloc-asennusjärjestelmän ansiosta. Megalocin avulla lattian asennus käy kolme kertaa nopeammin perinteiseen ponttijärjestelmään verrattuna. Lattialaudoissa on kätevä lukitus, joka suojaa myös kosteuden tunkeutumiselta.

Lattialämmitys

Sekä sähköinen että vesikiertoinen lattialämmitys voidaan asentaa parketin alle. Lattialämmitys lämmittää paitsi kylmiä jalkoja talvella, myös vähentää koko asunnon lämmityskustannuksia.
Nopeat tiedot
Tavarantoimittajan tuotenumero 33747
Tavaramerkki Classen