Laminaatti Morning Oak 8 mm Pergo

8x190x1200 mm, click PerfectFold™, AC4/32, vedenkestävä, 1,6 m2/kpl
Tuotenumero: 651849
Morning Oak 8 mm on kulutuksen- ja vedenkestävä vaaleanharmaa laminaattilattia, joka on osa lattiavalmistaja Pergon Perstorp-sarjaa. Lattiassa on kevyesti kiillotettu pinta ja silkkimatta viimeistely.
Näytä enemmän
kpl
stock
Varastosaldo Valitse myymälä
Saatavilla vain verkkokaupasta
delivery-truck
Osta verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
close
Hae postinumeroa

Laminaatti Morning Oak 8 mm Pergo

Morning Oak 8 mm on tyylikäs, vaaleanharmaa laminaattilattia, joka luo romanttisen ja levollisen tunnelman. Lattiaa on vaikea erottaa aidosta puusta. Morning Oakissa on klassinen lankun pituus, kevyesti kiillotettu, puuta mukaileva pinta ja silkkimatta viimeistely. AquaSafe-tekniikan ansiosta tämä lattia kestää erittäin hyvin vettä ja roiskeita. Tämä lattia on täydellinen jokaiseen kotiin!!

Morning Oak 8 mm kuuluu Pergon Perstorp-sarjaan. Perstorp-sarjan lattiamateriaaleissa on erinomainen naarmuuntumiskestävyys patentoidun TitanX™-pintakäsittelyn ansiosta, ja ne ovat myös vedenkestäviä, minkä mahdollistaa Pergon AquaSafe-tekniikka. Pergon Perstorp-sarjan lattiamateriaaleissa ei ole viisteitä.

Ruotsalaisesta Perstorp AB:stä kehittynyt Pergo on nykyään lähes synonyymi laadukkaille ja kestäville laminaattilattioille ympäri maailmaa. Modernin laminaattilattian keksimisen lisäksi sen historiaan kuuluu erilaisia patentoituja innovaatioita, kuten TitanX- pintakerros, joka estää Pergo-lattian kulumisen käytännössä lähes kokonaan, ja PerfectFold-asennustekniikka, joka lyhentää asennusaikaa huomattavasti.

Naarmuuntumiskestävyys

TitanX™-pintakerroksessa on ylimääräinen kerros alumiinioksidihiukkasia, jotka tarjoavat markkinoiden parhaan suojan naarmuilta. Tämä tarkoittaa, että Pergo-lattia säilyttää kiiltonsa pidempään kuin muut laminaattilattiat.

Aquasafe

AquaSafe luo viisteisiin asti ulottuvan tiiviin pinnan, joka estää tehokkaasti vettä imeytymästä lattian sisään.

Kestävyysluokka

Lattian AC-luokitus on 4, mikä tekee siitä erittäin kulutusta kestävän. Siksi se sopii kodin käytetyimpiin tiloihin sekä yleisiin tiloihin, joissa käyttöaste on keskitasoa, kuten myymälöihin ja ravintoloihin.

Asennus ja takuu

Lattialla on 25 vuoden takuu, kun asennus on suoritettu oikein noudattamalla asennusohjeita. Takuu koskee asennusta kotiympäristöissä. Vastaava takuuaika julkisissa ympäristöissä on 5 vuotta Vedenkestävyyttä koskeva takuuaika on 5 vuotta. Jos lattian alusta on sopiva, lattian alle voidaan asentaa lattialämmitys. Lattialaminaatti Morning Oak 8 mm on Joutsenmerkitty, ja sillä on EU-ympäristömerkki.

Näytä enemmän
Tavaramerkki Pergo
Tavarantoimittajan tuotenumero L0352-03364