Lattiat

Lattiat Byggmaxista. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Lattiamateriaalit ovat tärkeä osa kotia, sillä ne ovat näkyvässä roolissa. Lattiamateriaalia ja lattian väriä voi helposti vaihtaa huoneesta toiseen, ja lattia voikin olla näyttävä osa sisustusta. Omassa kodissa kannattaa kokeilla myös juuri niitä materiaaleja, jotka eivät tulisi ihan ensimmäiseksi mieleen. Lattioita muuttamalla saa paljon aikaan!

Koko kodin lattiat kuntoon Byggmaxin avulla
Onko lattiaremontti ajankohtainen? Olet tullut oikeaan osoitteeseen, sillä Byggmaxista löydät kaiken tarvittavan, jotta kotisi lattiapinnat saisivat uutta loistoa! Etsitpä viileän tyylikästä laattaa tai kotoisaa, lämpimän sävyistä laminaattia, me pystymme vastaamaan kaikkiin toiveisiin. Lattiat ovat lähellä sydäntämme, joten on tärkeää että sinäkin saat unelmiesi ratkaisun. Parketti ja laminaattilattia sopivat jokaiseen kotiin ja monenlaisiin huoneisiin. Niitä on saatavilla useaa eri värisävyä. Valitse siis omaan makuusi sopivat lattiamateriaalit ja värit laajasta valikoimastamme. Muista myös, että mikäli mökkisi lattiat kaipaavat päivittämistä, kannattaa niidenkin uusiminen hoitaa samalla. Mitä vielä odotat? Käy peremmälle verkkokauppaamme ja tutustu kaiken kattavaan valikoimaan. Löydät taatusti mieleisesi lattiamateriaalit, joilla pääset uudistamaan kätevästi koko kotisi yleisilmettä!

Laadukkaat lattiat kestävät vuosikausia
Lattiaremontissa kannattaa olla huolellinen ja suosia laadukkaita materiaaleja. Jotkut lattiat ovat erittäin helppoja asentaa. Esimerkiksi laminaattilattiassa hankalin työvaihe on reunapalojen leikkaaminen sopiviksi. Tämä onnistuu kätevästi laminaattileikkurilla. Muuten asennus onkin suhteellisen helppoa. Jos haaveena on laittaa upea laattalattia, täytyykin hankkia hieman enemmän tarvikkeita. Laattaleikkurilla saa laatat leikattua pienemmiksi ja oikean muotoisiksi. Laattalattian remontoiminen alkaa kuitenkin pohjien tekemisestä. Jos pohjana on betonilaatta, ei eristeitä eikä äänenvaimennusta tarvita. Laatat voi siis helposti asentaa betonin päälle. Laasti levitetään betonille, jonka jälkeen laatat ladotaan laastin päälle. Laattalattian asentaminen ei siis ole kovin monimutkainen urakka. Älä unohda, että Byggmaxista saat kaiken muunkin lattiaremontissa tarvittavan. Esimerkiksi lattiatasoite voi olla tarpeen, jotta remontti onnistuisi täydellisesti!

Kauniilla lattioilla nostat kotisi arvoa
Lattioilla on merkitystä, kun puhutaan kodikkuudesta ja myyntitilanteessa myös kodin arvosta. Lattiat ovat hyvin näkyvä osa kotia, joten niihin kannattaa todella kiinnittää huomiota. Onko sinulla kodissasi puulattia, joka on päässyt jo huonoon kuntoon? Puulattian hionta voi tulla maksamaan suuriakin summia, joten koko lattian vaihtaminen kerralla saattaa olla tapauksesta riippuen jopa kannattavampaa. Byggmaxista saat niin työkalut kuin työvaatteetkin remonttiasi varten. Lattiamateriaalien valikoima on todella suuri. Sieltä löytyy takuulla mieluinen vaihtoehto jokaiselle. Kun lattia on asennettu, tulee sen jälkeen laittaa vielä listat paikalleen. Myös lattialistojen asennus onnistuu Byggmaxin avulla. Saat niin itse listat kuin kaiken asennuksessa tarvittavan meiltä edullisesti. Alta aikayksikön kotisi on kuin uusi!

Upeat ja laadukkaat lattiat saat Byggmaxilta
Byggmax on juuri sinun valintasi silloin, kun halpa hintataso yhdistettynä laatuun on se, mitä etsit. Verkkokauppamme avulla saat lattiasi kuntoon ja kotiisi aivan uudenlaisen ilmeen. Pienetkin asiat voivat muuttaa paljon ja siksi lattioihin kannattaakin kiinnittää huomiota. Osta siis kaikki tarvitsemasi tuotteet edullisesti suoraan verkkokaupasta!

Näytä enemmän

41 Results

Järjestä
Kulmalista Bergo Muualla
Bergo
Sopii Nova-, Elite-, Briq-, Unique- ja XL-lattioihin, avoimeksi jäävän reunan kulmaan. 4 kpl/pakk.
0  € /kpl
LATTIALAATTA SOCIAL ANTRACITE 60X60 GRANISER
Graniser
Harmaa, matta
16 95  € /m2
LATTIALEVY WOODLON GOP
Gop
Saatavana useita värejä
MONITOIMILAATTA XL SYSTEM 2 BERGO
Bergo
Saatavana useita värejä
MONITOIMILAATTA ELITE SYSTEM 2 BERGO
Bergo
Saatavana useita värejä
LATTIALAATTA SOCIAL WHITE 60X60 GRANISER
Graniser
Valkoinen, matta
16 95  € /m2
Liikunta Alueet Bergo
Bergo
Saatavana useita kokoja
899  € /st
MONITOIMILAATTA UNIQUE SYSTEM 2 BERGO
Bergo
Saatavana useita värejä
MONITOIMILAATTA ROYAL SYSTEM 1 BERGO
Bergo
Saatavana useita värejä
REUNALISTA ROYAL SYSTEM 1 BERGO
Bergo
Saatavana useita värejä
LIIKUNTA ALUEET MEDIUM BERGO
Bergo
Medium, 4,25*4,85 M Grå/Blå
599  € /stk
REUNALISTA XL SYSTEM 2 BERGO
Bergo
Saatavana useita värejä
REUNALISTA BRIQ SYSTEM 2 BERGO
Bergo
Saatavana useita värejä
MONITOIMILAATTA NOVA SYSTEM 2 BERGO
Bergo
Saatavana useita värejä
MONITOIMILAATTA ECO ROYAL SYSTEM 1 BERGO
Bergo
Saatavana useita värejä
LAAJENEMISLISTA AKTIVITETSOMRÅDE BERGO
Bergo
Hvit, 16st
54 95  € /st
VÄRINÄYTE BERGO
Bergo
Warm Violet, 8 x 5 cm
2 95  € /st
Bergo Kulmalista System 2
Bergo
Saatavana useita värejä
KULMALISTA ROYAL SYSTEM 1 BERGO
Bergo
Saatavana useita värejä
REUNALISTA ECO ROYAL SYSTEM 1 BERGO
Bergo
Saatavana useita värejä
PURKAUSTYÖKALU BERGO SYSTEM 2
Bergo
Käytetään System2-tuotteille
16 95  € /kpl
VÄRINÄYTE BERGO
Bergo
Shadow Grey, 8 x 5 cm
2 95  € /st