Ruuvipaalu

Byggmaxin valikoimasta löydät ruuvipaalut, U-kengät, L-kengät, jatkoholkit, asennussarjat ja muut suoraan kotiin kuljetettuna. Edullinen ja kattava valikoima sisältää kaiken, mitä tarvitset. Voit myös noutaa ruuvipaalut ja muut tarvikkeet suoraan lähimmästä myymälästä.

 

Ruuvipaalu ja kierrepaalut - piharakennuksen perustustarpeisiin

Kun käytät ruuvipaalua piharakennuksen tai muun rakennelman perustusmenetelmänä, kokonaiskustannukset jäävät melkein aina muita menetelmiä alhaisemmaksi. Ruuvipaalu on sopiva myös uudelleenkäytettäväksi, sillä perustus voidaan kiertää ylös ja käyttää uudelleen. Huomattava etu on ruuvipaalun tuoma kustannussäästö asennustöissä: asennus on helppo hoitaa itse esimerkiksi rautakangen avulla. Sinun ei myöskään tarvitse huolehtia maansiirtotöistä, routaeristyksistä, salaojituksista tai valutöistä.


Ruuvipaalu on helppo ja nopea asentaa ja sen kantavuus luokitellaan erinomaiseksi. Ruuvipaalu voidaan asentaa käsin ja se sopii kohteisiin, joissa tarvitaan vain muutamia paaluja. Vaihtoehtoisesti ruuvipaalu on hyvä vaihtoehto silloin, kun koneellinen asennus on mahdotonta syystä tai toisesta. Ruuvipaalu asennetaan lyömällä rautakangella ensin noin 20-30 cm syvyinen lähtöreikä maahan ja ruuvipaalu kierretään sen jälkeen haluttuun korkoon.


Ruuvipaalu on kustannustehokas ja se on nopea asentaa. Sen kuljettaminen on edullista, varastoiminen helppoa ja se on monikäyttöinen ratkaisu esimerkiksi piharakennusten, terassien ja autokatosten perustustöissä.


Tilaa ruuvipaalu, kierrepaalut ja muut tarvikkeet ja työkalut Byggmaxin valikoimasta edullisesti suoraan kotiin.

Suodata

21 Tulokset

Järjestä
Saatavana useita pituuksia
Alkaen 25 95  €
Paalupiste
99  €
Paalupiste
19 95  €
100 mm, pilariin
23 95  €
3,0 m, koneasennettava
99  €
Paalupiste
19 95  €
22 95  €
90mm, pilariin
25 95  €
Vaakasuoraan kiinnitykseen
18 95  €
50mm, Vaakasuoraan kiinnitykseen
18 95  €
Vaakasuoraan kiinnitykseen
19 95  €
Paalupiste
39  €
75 mm, pilariin
23 95  €
Ø 120 x 4 mm
14 95  €
1,5 m, koneasennettava
79  €
Sisältää käsinasennettavien ruuvipaalujen asennusta helpottavat sovittimet
16 95  €
Käytetään ruuvipaalun ja jatkopaalun välillä
14 95  €
79  €
49  €