Altaat ja tarvikkeet

Altaat Byggmaxilta. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Mukavat altaat hauskoihin ja rentouttaviin hetkiin löydät helposti meiltä. Altaiden puhdistukseen tarvittavat allastarvikkeet on hyvä tilata samalla kertaa. Kun sinulla on kaikki tarvittava, voit keskittyä kokonaisvaltaiseen rentoutumiseen.

 

Altaat tekevät pihastasi viihtyisän

Rentouttavien viikonloppujen viettämiseen ei enää tarvita pitkiä ja kalliita kylpylämatkoja, jos ulkoporeallas löytyy omasta pihasta. Silloin sinne voi pulahtaa milloin vain. Ulkoporealtaan ostaminen on siis kannattavaa ja taloudellista. Altaat kannattaa pitää puhtaana ja klooritabletteja tuleekin lisätä riittävän usein, jotta veden laatu pysyy hyvänä. Pakkauksessa on mukana klooriannostin, jonne klooritabletit on helppo asettaa. Kätevällä haavilla taas lehdet, puun neulaset ja altaaseen eksyneet hyönteiset saa poistettua tehokkaasti. Altaan kunnossapito ei siis vaadi paljon ylimääräistä energiaa. Mukavassa porealtaassa voit istuskella mihin vuodenaikaan tahansa. Kylmemmillä ilmoilla voi kuitenkin olla hyvä laittaa pipo päähän, vaikka lämpimässä vedessä kellutkin. Byggmaxilta löydät kattavasti niin porealtaat kuin siihen tarvittavat puhtaanapitovälineetkin.

 

Altaat hauskoihin ja rentouttaviin hetkiin

Altaat on hyvä laittaa tarpeeksi tasaiselle maalle, jotta ne olisivat suorassa. Altaan alta kannattaa myös poistaa kaikki terävät kivet ja vastaavat, jotta allas pysyisi ehjänä ja hyvässä kunnossa. Meillä on monen kokoisia ja muotoisia altaita. Käytettyjä valmistusmateriaalejakin on montaa erilaista. Puinen allas on hyvä valinta lähes jokaiseen pihaan, sillä se soveltuu mukavasti ympäristöönsä. Suuret terassit ja katokset ovat hyviä paikkoja pienemmille altaille. Omassa altaassa on hauska istua oman perheen tai ystävien kanssa niin kesän lämmössä kuin viileinä syysiltoinakin. Uima-allaslälmpöpumput pitävät huolen siitä, että altaan vesi on miellyttävän lämmintä. Byggmaxin laajasta valikoimasta löydät varmasti oikeanlaisen altaan juuri omiin tarkoituksiisi. Allas on tarkoitettu arkipäivän pieniin rentouttaviin hetkiin, jotka tekevät elämästä elämisen arvoisia.


Altaat ulkokäyttöön Byggmaxilta

Kaikki laadukkaat altaat ulkokäyttöön löydät Byggmaxilta. Hemmottele sinäkin itseäsi tilaamalla edullinen allas puutarhaasi. Tilaa tänään ja tee villeimmistäkin unelmistasi totta.

Suodata

191 Tulokset

Järjestä
220 kg/221L, 1150x640x410 cm
105  €
Kirami
29  €
PW-SPA
Musta, Ø1750 mm
189  €
PW-SPA
Musta
219  €
Kirami
29  €
Kirami
109  €
Swim & Fun
3,05x0,6M, 4-6 astetta
167  €
Kirami
99  €
Swim & Fun
812  €
Swim & Fun
Bluetooth, enintään 200 m3
1 322  €
Kirami
Mukana pumppu ja suodatinkuitu
379  €
Swim & Fun
enintään 5 °C
210  €
Swim & Fun
250, 450 eller 550 W
Kirami
89  €
PW-SPA
Valkoinen
125  €
Chemoform
6m, 32mm
39  €
Swim & Fun
Useita vaihtoehtoja
Swim & Fun
Ø 3,5-3,6 m
345 34  €
Swim & Fun
5 kg, vakautettu, hiutaloittamisaine
110  €
PW-SPA
Ruostumaton teräs
89  €
Kirami
49  €
Kirami
49  €
PW-SPA
Musta/tummanharmaa
2 119  €
PW-SPA
Musta
419  €