Hormi ja savupiippu

Savupiippu Byggmaxilta. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Turvallinen ja toimiva savupiippu on tärkeä osa kodin tai kesämökin tulisijakokonaisuutta. Kun haussa on hormi, tärkeimpiä ominaisuuksia ovat yleensä asennuksen helppous, oikeat materiaalit ja koko. Monipuolisesta valikoimastamme löydät edulliset ja käytännölliset ratkaisut.

Savupiipun asentaminen käy kätevästi
Jotta hormin asentaminen kävisi helposti, on syytä varmistaa, että kaikki mitat on otettu huolellisesti. On myös tärkeää, että hormin koko on oikea. Byggmaxin piippu on helppo asentaa, sillä materiaalit ovat turvallisia sekä ammattimaisia. Voit kätevästi ostaa kaikki osat kerralla. Valitse oikean kokoinen supistaja hormin ja tulisijan väliin. Tämän jälkeen tulee varmistaa, että hormin eristetty osuus on riittävän pitkä tarpeisiisi. Kartoita, mihin hormi tulee, jottei sen tielle tule olennaisia rakenteita kuten esimerkiksi hirsiä. Jotta savupiippu olisi paloturvallinen, on syytä varmistaa, että turvaetäisyydet eri pintojen ja osien välillä ovat riittävät. Tarkista mitat hormin ja/tai tulisijan ohjeista. Kunnollinen suunnitelma auttaa ottamaan yllättävätkin seikat huomioon, ja asennus sujuu paljon helpommin.

Kunnon hormi takaa lämpimän talven
Byggmaxin hormien huoltaminen on helppoa ja vaivatonta. Laadukkaista materiaaleista tehty savupiippu kestää pidempään ja on turvallinen sekä myös helppo puhdistaa. Kun tulisijassa polttaa vain kuivaa puuta, pysyy myös piippu kunnossa kauemmin. Oikein tehty asennus takaa helpon huollettavuuden. Tämän vuoksi onkin tärkeää ottaa asentaessa huomioon hormin etäisyys esimerkiksi eristeistä ja muista tärkeistä rakenteista. Teräspiippu asennetaan pystysuoraan asentoon, jolloin se on turvallisempi ja tehokkaampi. Hormin voi asentaa itse myös peltikattoiseen taloon. kattopellit voi leikata itse oikeaan mittaan hormin sijoituspaikan mukaan. Varmista, että piipun korkeus on riittävä, jotta se on paloturvallinen. Huolellinen suunnittelu asentaessa auttaakin varmistamaan, että tulisijan huoltaminen onnistuu helposti myöhemmin. Byggmaxilta löytyvät myös työkalut, kiinnikkeet ja supistimet savupiipun asennukseen.

Tilaa kestävä savupiippu Byggmaxilta
Byggmaxilta löytyy laadukas savupiippu järkevään hintaan. Autamme sinua toteuttamaan unelmasi - tilaa kaikki tarvitsemasi kätevästi ja edullisesti yhdestä paikasta tuhansien muiden suomalaisten asiakkaidemme tavoin.

Savupiippu Byggmaxilta aina edulliseen hintaan. Turvallinen ja toimiva savupiippu on tärkeä osa kodin tai kesämökin tulisijakokonaisuutta. Meiltä löydät myös helposti asennettavat hormit eri malleissa ja materiaaleissa. Monipuolisesta valikoimastamme löydät varmasti oikeat ratkaisut juuri omaan kotiisi.

Savupiippu on helppo asentaa

Jotta hormin asentaminen kävisi helposti, on syytä varmistaa, että kaikki mitat on otettu huolellisesti. Kartoita aluksi huolella, mihin hormi tulee, jottei sen tielle tule olennaisia rakenteita kuten esimerkiksi hirsiä. Jotta savupiippu olisi paloturvallinen, on myös syytä varmistaa, että turvaetäisyydet eri pintojen ja osien välillä ovat riittävät. Tarkista mitat hormin ja/tai tulisijan ohjeista. Kunnollinen suunnitelma auttaa ottamaan yllättävätkin seikat huomioon, ja asennus sujuu paljon helpommin. Byggmaxin savupiippu on helppo asentaa, ja voit olla varma, että materiaalit ovat varmasti turvallisia ja laadukkaita. Meiltä saat myös ostettua kaikki osat kätevästi kerralla.

Kunnon savupiippu takaa lämpimän talven

Byggmaxilta ostettujen hormien huoltaminen on helppoa ja vaivatonta. Laadukkaista materiaaleista tehty savupiippu kestää pidempään ja on turvallinen sekä myös helppo puhdistaa. Kun tulisijassa polttaa vain kuivaa puuta, pysyy myös savupiippu kunnossa kauemmin. Oikein tehty asennus takaa helpon huollettavuuden. Tämän vuoksi onkin tärkeää ottaa asentaessa huomioon hormin etäisyys esimerkiksi eristeistä ja muista tärkeistä rakenteista. Mikäli savupiippusi on teräspiippu, se tulee asentaa pystysuoraan asentoon, jolloin se on turvallisempi ja tehokkaampi. Hormin voi asentaa itse myös peltikattoiseen taloon. Kattopellit voi leikata itse oikeaan mittaan hormin sijoituspaikan mukaan. Varmista, että piipun korkeus on riittävä, jotta se on paloturvallinen. Huolellinen suunnittelu asentaessa auttaakin varmistamaan, että tulisijan huoltaminen onnistuu helposti myöhemmin. Byggmaxilta löytyvät myös työkalut, kiinnikkeet ja supistimet savupiipun asennukseen.

Tilaa kestävä savupiippu Byggmaxilta

Byggmaxilta löytyy laadukas savupiippu järkevään hintaan. Autamme sinua toteuttamaan unelmasi - tilaa kaikki tarvitsemasi kätevästi ja edullisesti yhdestä paikasta tuhansien muiden suomalaisten asiakkaidemme tavoin.

Näytä enemmän
Suodata

9 Tulokset

Järjestä
Narvi
Supistusosa 119mm --> 115mm
32 37  €
Narvi
Laajennusosa 119mm --> 150mm
50 15  €
Narvi
Ø 119/123 mm, musta
73 87  €
1000 mm, Ø 119/122 mm, musta
61 41  €
Narvi
1000 mm, Ø 150 mm, musta
159 31  €
Narvi
500 mm, Ø 119/122 mm, musta
43 12  €
Narvi
Ø 150 mm, musta
82 17  €
Narvi
600 mm, Ø 150 mm, musta
112 23  €
Narvi
Ø 150 mm, musta
82 17  €