Korkkilattia Sprint Corknatura 10,5 mm

Tuotenumero: 651329
Korkkilattia Sprint on täysin luonnollinen lattia, jossa on korkkiviilupinta ja jäykkä HDF-ydin. Lattiassa on 2 ylimääräistä integroitua korkkikerrosta parhaan käyttömukavuuden ja äänenvaimennuksen varmistamiseksi.
Näytä enemmän
kpl
delivery-truck
Vain verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
close
Hae postinumeroa

Korkkilattia Sprint Corknatura 10,5 mm

Korkkilattia Sprint 10,5 mm on luonnollinen lattia klassista korkkidesignia, jossa on integroidut lisäkorkkikerrokset parhaan käyttömukavuuden ja ensiluokkaisen tuntuman takaamiseksi. Lattia on ns. napsautuslattia, mutta se toimitetaan täysin ilman reunojen viisteitä.

Korkkilattia Sprint valmistetaan Portugalissa, jossa on suurin osa Euroopan kaikista korkkitammiviljelmistä. Korkki kerätään korkkitammen kaarnan hallitulla käsihöyläyksellä. Korkkia kerätään siitä lähtien kun korkkitammi on 25 vuotta vanha. Sen jälkeen saman korkkitammen kaarnaa voidaan kuoria pois noin joka yhdeksäs vuosi ilman, että tammi saa minkäänlaisia vaurioita. Mitä vanhempi puu, sitä hienompi ja tiheämpi korkki. Korkkitammien elinikä on noin 200 vuotta, ja nuorempien, eli alle 50-vuotiaiden, puiden korkkia käytetään lattioihin ja komposiitteihin.

Korkki on ainutlaatuinen materiaali, joka on paitsi luonnostaan ääntä vaimentava ja lämpöä eristävä, myös erittäin kestävä. Lisäksi lattia, jossa on integroitu korkkikerros, tuntuu pehmeältä ja miellyttävältä käveltäessä. Korkki on ekologinen ja täysin kierrätettävä materiaali.

Takuu

Lattialla on 15 vuoden takuu, kun asennus on suoritettu oikein noudattamalla asennusohjeita. Takuu koskee asennusta kotiympäristöissä, ts. ei julkisissa ympäristöissä, joissa vastaava takuuaika on 5 vuotta. Korkkilattia Sprint on pinnoitettu kulumisluokalla 33, mikä tarkoittaa, että lattia kestää vilkkaita kotiympäristöjä sekä vilkkaita julkisia ympäristöjä, kuten toimistoja tai pieniä myymälöitä.

Vinyylikorkkilattian alla voidaan käyttää lattialämmitystä, mutta tällöin tulee käyttää kestävää muovia tai rakennuskalvoa täydentävänä aluslattiana.
Näytä enemmän
Tavaramerkki Cortex
Tavarantoimittajan tuotenumero 80000860