Tukinhalkaisija Sytykkeen sytykettä varten Espegard

Saatavana useita malleja
Tuotenumero: 687197625
Älykäs polttopuun halkaisija sytykkeitä varten. Tämä on alkuperäinen, Uudessa-Seelannissa suunniteltu. Se on valmistettu Australiassa korkealaatuisesta, kierrätettävästä valuraudasta, ja se on turvallinen halkaisija, jota voivat käyttää niin nuoret kuin vanhatkin.
Näytä enemmän
Malli:
kpl
Varastosaldo Valitse myymälä
Saatavilla vain verkkokaupasta
Osta verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
Hae postinumeroa

Tukinhalkaisija Sytykkeen sytykettä varten Espegard

Älykäs polttopuun halkaisija sytykkeitä varten. Tämä on alkuperäinen, Uudessa-Seelannissa suunniteltu. Se on valmistettu Australiassa korkealaatuisesta, kierrätettävästä valuraudasta, ja se on turvallinen halkaisija, jota voivat käyttää niin nuoret kuin vanhatkin. Vain muutamassa sekunnissa saat sytytyspuita hellalle, uuniin tai takkaan. Kindling Cracker Standard voidaan tarvittaessa ruuvata kiinni hakkuutähteeseen, jotta puun halkaisu olisi vakaampaa.

Käännä kirves ylösalaisin puunhalkaisijallamme. Se on älykäs, turvallinen ja valmistettu korkealaatuisesta valuraudasta, joka tuottaa sytykkeitä sekunneissa. Sitä voi käyttää sekä sisällä että ulkona - niin aikuiset kuin lapsetkin. Täydellinen, kun tarvitset pientä puuta takkaan tai kiukaaseen. Kindling Cracker Standard on valmistettu Australiassa ja se on tehty kestämään sukupolvia. Se tekee puun halkaisemisesta helppoa.
  • Mukana 5 vuoden takuu.
  • 1,75 kg painava moukari sopii erinomaisesti puun halkaisuun.
  • Korkeus: 31 cm, leveys: 23 cm, Ø 16 cm.
  • Paino: 4,8 kg


Näytä enemmän
Tavaramerkki Espegard