Kokolattiamatto Tivoli Harmaa

Harmaa, useita kokoja
Tuotenumero: 653010
Tivoli-kokolattiamatto, nukka polypropyleeniä. Nukka on leikattua, mikä tarkoittaa, että kuidut leikataan saman korkuisiksi valmistuksen aikana.
Näytä enemmän
Koko:
kpl
Varastosaldo Valitse myymälä
Saatavilla vain verkkokaupasta
Osta verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
Hae postinumeroa

Kokolattiamatto Tivoli Harmaa

Tivoli-kokolattiamatto, nukka polypropyleeniä. Nukka on leikattua, mikä tarkoittaa, että kuidut leikataan saman korkuisiksi valmistuksen aikana. Sen ansiosta matto on tuuhea ja pehmeä. Matto on värjätty, mutta sen varjostukset tekevät pinnasta eloisan ja hohtavan. Matto on käsitelty antistaattisesti ja tulenkestävä. Sitä voi käyttää lattialämmityksellä varustetulla lattialla, ja sitä voi käyttää myös kellarissa, sillä se hengittää.

Kokolattiamatot ovat nykyaikaisia ja kulutusta kestäviä. Hotelleissa, teattereissa, elokuvateattereissa ja konttoreissa käytetään usein kokolattiamattoja, koska ne kestävät kulutusta, vaimentavat melua ja luovat lämpimän vaikutelman. Kokolattiamatto tekee lattiasta pehmeän ja lämpimän paljaille jaloille. Kokolattiamatot sopivat useimpiin huoneisiin paitsi keittiöön, kylpyhuoneeseen ja eteiseen.

Maton leveys on 4 m ja nukan paksuus 10 mm. Se on vakioleveys, jota useimmat mattovalmistajat tarjoavat. Jos neljän metrin leveys ei riitä, mattoa voi jatkaa. Liitoksesta voi tehdä melkein näkymättömän ja pienellä suunnittelulla sen voi sijoittaa siten, että se näkyy mahdollisimman vähän. Mittaa huoneen seinät. Tilausta tehdessäsi, käytä lähtökohtana pisintä mittaa ja lisää vähintään 5 cm.HUOM! Katso asennusohjetta!

Tivoli on leikattu ja värjätty matto, jossa on pehmeä nukka. Se sopii erittäin hyvin tiloihin, joihin halutaan mukavuutta, nykyaikainen sisustus ja lämmin, kodikas tunnelma: makuu-, TV-, olohuoneeseen tai vaikka lasten leikkihuoneeseen.
Äänenvaimennus: Tivoli Matto – kaikki värit- ääntä vaimentava vaikutus on testattu ja äänen absorption mittaustulos on 23 dB.

Asennus

Kokolattiamatto on helppo asentaa, ja se tekee huoneesta nopeasti uuden ja kodikkaan tuntuisen. Lattian on oltava tasainen, puhdistettu ja pölytön. Rullaa matto auki ja leikkaa se huoneen muotoon. Teippaa se kaksipuolisella mattoteipillä kynnysten vierestä, joistakin kohtaa reunoilta ja joistakin kohtaa keskeltä.

Hoito

Matto tulee imuroida vähintään kerran viikossa mielellään pölynimurilla, jossa on harjasuulake. Tahrat kannattaa pestä mahdollisimman nopeasti, jotta ne eivät jää pysyviksi. Matto tulee pestä kerran vuodessa. Mattoliikkeet vuokraavat mattopesureita.

Näytä enemmän
Tavarantoimittajan tuotenumero MAX001GR10
Tavaramerkki Fibertrone