PELLETTIGRILLI CROWN 500 BROIL KING

240V
Tuotenumero: 6333723
Crown™ Pellet 500 -pellettigrilli / savustin vahvalla kaksipuolisella valurautaritilällä.
Näytä enemmän
kpl
Varastosaldo Valitse myymälä
Saatavilla vain verkkokaupasta
Osta verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
Hae postinumeroa

PELLETTIGRILLI CROWN 500 BROIL KING

Crown™ Pellet 500 -pellettigrilli / savustin vahvalla kaksipuolisella valurautaritilällä.

Grillissä on tehokas sähkötoiminen pellettisyöttölaite ja portaaton PID-säätö tarkan lämpötilan säätämiseksi. 9 kg pellettisäiliö, mikä riittää 15 tunnin savustamiseen. Grillin pinta-ala 81x48 cm.

Broil King Crown™ -pellettigrilli on suunniteltu ja tehty sinua ajatellen, jotta savustaminen tai grillaaminen olisi mahdollisimman helppoa, vaivatonta ja mukavaa.

Täydellinen hallinta jopa toimistossa istuen

Voit helposti yhdistää grillin joko WiFin tai Bluetoothin kautta älylaitteeseesi. Näin voit hallita ja seurata grillaustasi mistä tahansa, esimerkiksi, kaupasta, töistä tai puutarhasta.

Sovelluksen kautta voit asettaa vaikka ajastintoiminnon tai saat ilmoituksen, kun ruoka on valmista. Sovelluksesta löydät myös reseptejä ja grillausvinkkejä, sekä vastauksia kysymyksiin. Lataat vain sovelluksen iOS- tai Android-laitteellesi.

Helppo ja kätevä käyttää savustaa/grillata

Pellettigrilli on erittäin helppo käyttää. Siinä on kolme esiasetettua lämpötilaa: savustus, grillaus uunissa ja suora grillaus. Voit valita haluamasi grilliohjelman yhdellä napin painalluksella grillin suurelta näytöltä tai älylaitteelta. Kaksi ruokiin laitettavaa lämpötila-anturia antaa sinulle tarkan kuvan siitä, miten ruoanlaitto etenee. Kun ruoalle esiasetettu grillauslämpötila saavutetaan, grilli kytkeytyy automaattisesti ylläpitolämpötilaan, kunnes sammutat sen. Voit myös asettaa halutun savustus / grillausajan sisäänrakennetulla ajastintoiminnolla.

Grillin rakenne Broil King -pellettigrilli on valmistettu kestävästä ja tukevasta 1,5 mm teräksestä. Vankka jalusta ja suuret pyörät helpottavat liikuttamista. Kansi on kaksikerroksinen, jotta lämpö säilyy uunissa tasaisena ja paremmin. Kannessa on myös tiivistys, että savu ei karkaa kannen välistä. Savupiippu on sadetiivis ja säädettävissä erilaisiin tarpeisiin. Maksimilämpötila on 315°, mikä tekee siitä enemmän kuin pelkän savustimen, se toimii myös grillinä ja sillä saa grillattua mehukkaat ja maistuvat lihat ja muut grilliruoat. Grilli on varustettu laadukkailla kaksipuolisilla valurautaritilöillä; teräväsärmäinen osuus grillaamiseksi korkeassa lämpötilassa ja aaltomainen osuus, joka pitää nesteen ja rasvan ruoassa ja helpottaa herkän ruoan käsittelyä.

Ensisijainen grillauspinta-ala on 81x48 cm, lisäksi grillissä on kätevä lämmityshylly, joka antaa sinulle lisää tilaa ja mahdollisuuden tehdä ruokaa monipuolisesti.

Ominaisuudet:

- Kolme pikakäynnistyspainiketta

- Lämpötilan portaaton säätö välillä 80°- 315°C

- Kaksi ruokaan laitettavaa lämpötila-anturia

- Grillin pinta-ala 81x48 cm

- Tehokas pellettien syöttölaite

- Tilava grilli-uuni, suurella lämpöhyllyllä

- Tehokkaat kaksipuoliset ritilät valuraudasta

- Sadetiivis savupiippu Roto-Draft ™ säädettävällä aukolla

- Sisätilojen osat erittäin vahvasta ruostumattomasta teräksestä

- Yksinkertainen tuhkan ja rasvan käsittely.

- Suuret pyörät ja isot kahvat helpottavat liikuttamista

- Suuri pellettisäiliö (tilavuus 9 kg pellettejä)

Näytä enemmän
Tavarantoimittajan tuotenumero 494055EU
Tavaramerkki Broilking