PELLETTIGRILLI REGAL 400 BROIL KING

240V
Tuotenumero: 6333724
Regal ™ Pellet 400 -pellettigrilli / savustin vahvalla kaksipuolisella valurautaritilällä.
Näytä enemmän
kpl
Varastosaldo Valitse myymälä
Saatavilla vain verkkokaupasta
Osta verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
Hae postinumeroa

PELLETTIGRILLI REGAL 400 BROIL KING

Regal ™ Pellet 400 -pellettigrilli / savustin vahvalla kaksipuolisella valurautaritilällä.

Grillissä on tehokas sähkötoiminen pellettisyöttölaite ja portaaton PID-säätö tarkan lämpötilan säätämiseksi. Vakiovarusteena Premium Rotisserie-varrassetti. 10kg pellettisäiliö, mikä riittää 17 tunnin savustamiseen. Grillin pinta-ala 64x48 cm.

Broil King Regal ™ -pellettigrilli on suunniteltu ja tehty sinua ajatellen, jotta savustaminen tai grillaaminen olisi mahdollisimman helppoa, vaivatonta ja mukavaa.

Täydellinen hallinta jopa toimistossa istuen

Voit helposti yhdistää grillin joko WiFin tai Bluetoothin kautta älylaitteeseesi. Näin voit hallita ja seurata grillaustasi mistä tahansa, esimerkiksi, kaupasta, töistä tai puutarhasta.

Sovelluksen kautta voit asettaa vaikka ajastintoiminnon tai saat ilmoituksen, kun ruoka on valmista. Sovelluksesta löydät myös reseptejä ja grillausvinkkejä, sekä vastauksia kysymyksiin. Lataat vain sovelluksen iOS- tai Android-laitteellesi.

Helppo ja kätevä käyttää savustaa/grillata

Pellettigrilli on erittäin helppo käyttää. Siinä on kolme esiasetettua lämpötilaa: savustus, grillaus uunissa ja suora grillaus. Voit valita haluamasi grilliohjelman yhdellä napin painalluksella grillin suurelta näytöltä tai älylaitteelta. Kaksi ruokiin laitettavaa lämpötila-anturia antaa sinulle tarkan kuvan siitä, miten ruoanlaitto etenee. Kun ruoalle esiasetettu grillauslämpötila saavutetaan, grilli kytkeytyy automaattisesti ylläpitolämpötilaan, kunnes sammutat sen. Voit myös asettaa halutun savustus / grillausajan sisäänrakennetulla ajastintoiminnolla.

Premium Rotisserie -varrassarja mukana

Tämä innovatiivinen pellettigrilli on varustettu Premium Rotisserie-varrassarjalla. Kuumailma-savu-varras-yhdistelmä antaa upean grillaustuloksen.

Grillin rakenne Broil King -pellettigrilli on valmistettu kestävästä ja tukevasta 2 mm teräksestä. Vankka jalusta ja suuret pyörät helpottavat liikuttamista. Kansi on kaksikerroksinen, jotta lämpö säilyy uunissa tasaisena ja paremmin. Kannessa on myös tiivistys, että savu ei karkaa kannen välistä. Savupiippu on sadetiivis ja säädettävissä erilaisiin tarpeisiin. Maksimilämpötila on 315°, mikä tekee siitä enemmän kuin pelkän savustimen, se toimii myös grillinä ja sillä saa grillattua mehukkaat ja maistuvat lihat ja muut grilliruoat. Grilli on varustettu laadukkailla kaksipuolisilla valurautaritilöillä; teräväsärmäinen osuus grillaamiseksi korkeassa lämpötilassa ja aaltomainen osuus, joka pitää nesteen ja rasvan ruoassa ja helpottaa herkän ruoan käsittelyä.

Ensisijainen grillauspinta-ala on 64x48 cm, lisäksi grillissä on kätevä lämmityshylly, joka antaa sinulle lisää tilaa ja mahdollisuuden tehdä ruokaa monipuolisesti.

Ominaisuudet:

- Kolme pikakäynnistyspainiketta

- Markkinoiden selkein näyttö

- Lämpötilan portaaton säätö välillä 80°- 315°C

- Kaksi ruokaan laitettavaa lämpötila-anturia

- Grillin pinta-ala 64x48 cm

- Tehokas pellettien syöttölaite

- Tilava grilli-uuni, suurella lämpöhyllyllä

- Tehokkaat kaksipuoliset ritilät valuraudasta

- Sadetiivis savupiippu Roto-Draft ™ säädettävällä aukolla

- Sisätilojen osat erittäin vahvasta ruostumattomasta teräksestä

- Yksinkertainen tuhkan ja rasvan käsittely.

- Ruostumattomasta teräksestä valmistettu hylly, jossa integroitu pullonavaaja

- Suuret pyörät ja isot kahvat helpottavat liikuttamista

- Premium Rotisserie-varrassarja sisältyy hintaan

- Suuri pellettisäiliö (tilavuus 10 kg pellettejä)

Näytä enemmän
Tavarantoimittajan tuotenumero 495055EU
Tavaramerkki Broilking